@8
1. Azt hittem mindenki tudja, hogy a svéd statisztikák az eltérő jogi definíciók miatt ugranak ki az átlagból. Rövid magyarázat:
Ha azokat a statisztikákat használod, akkor bizony Svédországban több az erőszak mint Bolíviában:
Szóval hát megint olyasvalami miatt félünk, ami egyszerűen nem igaz. NEM a bevándorlás okozza Svédország vezető helyét a listán.
2. Ezzel teljesen egyetértek. Aki nem tud beilleszkedni, annak nincs itt helye. Csak én nem úgy válogatnám ki a beilleszkedésre hajlamosakat, hogy szögesdrótot húzok eléjük.
3. Láttuk. Ha egy csomó embert kis helyre zársz be, ahol alig van pénz és alig van hely hosszú időre és még csak annyit sem tudnak hogy mennyi ideig kell ott lenniük, az elég rossz. De persze ne ezen az embertelen rendszeren változtassunk, hanem inkább tiltsuk ki őket, ugye?
4. És gondolom ezt statisztikailag alá tudod támasztani...
5. Nem is kell ellátnunk őket. Nem akarnak itt maradni, és ráadásul az EU pénzt ad az ellátásukra.
6. Szerintem is rettenetes dolog volt. Börtönbe is csukatnám egy életre mind a KÉT embert aki ilyet tett.
7. És ezért hétköznapiak Európában a vallási háborúk. Ja hogy nem azok.
8. Jóval kevesebb pénzbe és erőforrásba kerülnének, ha normálisan viselkednénk.
@10
Látom felfogtad amit írtam. Kivéve úgy az egészet.
Demagóg? Csak pontosan ugyanazt a technikát alkalmaztam amit te. Személyes kapcsolattal való érzelmi ráhatás, anekdotikus érvelés. Ezt csináltad. Én erre kicseréltem benne két dolgot (egy másik tüntetés és egy másik népcsoport), és az úgy már demagóg. Szerintem ez magáért beszél.
"3. Láttuk. Ha egy csomó embert kis helyre zársz be, ahol alig van pénz és alig van hely hosszú időre és még csak annyit sem tudnak hogy mennyi ideig kell ott lenniük, az elég rossz. De persze ne ezen az embertelen rendszeren változtassunk, hanem inkább tiltsuk ki őket, ugye? "
Az egyik francia állampolgár is volt, annak ellenére, hogy arab és muszlim.
Tudom, hisz ment a huzavona a francia rendőrséggel.Elég mihaszna hatóságaik vannak, csak a fejüket vakargatják.
És igen, tiltsuk ki őket.
Rengeteg pénzt és erőforrást felemésztenek, sok kárt okoznak.Egyszerűen nem valók ide.
Sem a mecsetek, sem a bebugyolált nők, sem pedig ezek a kanos dzsihádista férfiak, nem valók ide.
@13
Elvitettem volna buszokkal és vonatokkal őket az osztrák határig. Ott megmondom, hogy aki megadja a regisztrációhoz szükséges adatait, az 5 percen belül (NEM pedig majd valamikor, ha határozatlan időt vártál egy táborban) kap papírokat meg ami kell, és már mehet is tovább Ausztriába.
Nem hiszem, hogy ilyen feltételek mellett lett volna mondjuk tíznél több aki megtagadja a regisztrációt. Akik mégis, azt ki lehet dobni a határon.
16-os
Ja csakhogy az osztrákok meg nem veszik át őket.....
#16 Nem hiszem, hogy ilyen feltételek mellett lett volna mondjuk tíznél több aki megtagadja a regisztrációt. Akik mégis, azt ki lehet dobni a határon.
Nos a kerítés meg azért épült,hogy
1. ne ott jöjjön be ,akinek nincs papírja.
2. akit kiraknak ne jöjjön ott vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!