Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Erdélyben élő "magyarok"...

Az Erdélyben élő "magyarok" most akkor román nemzetiségűnek érik magukat?

Figyelt kérdés
Nem úgy látom mint ha ők magyaroknak éreznék magukat. Miért nem hagytál el Erdélyt miután Romániához került? Ezek szerint ők jól érzik magukat Romániában is, már a viselkedésük sem olyan mint egy magyaré.
2015. szept. 17. 21:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%

Undorító pesti fotel-leberálkomcsi uszítás és gyűlölködés a saját honfitársai iránt.

Hányingerem van az ilyen kérdezőhöz hasonló "magyarok"-ból...

2015. szept. 17. 21:41
 2/16 anonim ***** válasza:
85%
Ha holnapra a városod hirtelen egy másik országhoz tartozna akkor másnapra elmennél egy teljesen idegen helyre?
2015. szept. 17. 21:42
 3/16 anonim ***** válasza:
89%

Egymillió valahány százezren magyarnak vallották magukat Erdélyben.

Vannak páran akik magyarul beszélnek / magyar származásúak de románnak vallják magukat, és ezek gyerekei már tényleg románok lesznek.

Ott nőttek fel... Nem lehet őket kötelezni hogy idegen helyre költözzenek ha nem akarnak.

2015. szept. 17. 21:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nem volt pénzük átjönni, másrészt beletörődtek és elfogadták hogy bár elszakadva az addigi országától, de legalább békében élnek tovább.
2015. szept. 17. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért szerinted milyen a magyar viselkedés?

Csak nem a Gyurcsótány-szindrómát érted ez alatt?

2015. szept. 17. 21:43
 6/16 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam. Amúgy igen én elköltöznék ha hirtelen a hely ahol éltem más országhoz tartozna, ugyanis én nem szeretnék idegen törvények szerint élni. De attól hogy beszélnek magyarul attól még románok mivel oda születnek.
2015. szept. 17. 21:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Felajánlod nekik a házad, a munkahelyed?

Ha valakinek ezek meg vannak kint, akkor nagyon nehéz ott hagyni a semmiért. Magyarországi minimálbérért?

2015. szept. 17. 21:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Liberális vagy kommunista vagy?
2015. szept. 17. 21:46
 9/16 anonim ***** válasza:
89%

"De attól hogy beszélnek magyarul attól még románok mivel oda születnek."

Ha elmék egy csajjal Zambiába és ott megd.gom őt, majd születik ott egy gyerek akkor az zambiai lesz?

2015. szept. 17. 21:47
 10/16 A kérdező kommentje:
Mert Romániában olyan jól élnek?
2015. szept. 17. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!