Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kivihetem a...

Szerintetek kivihetem a családomat március 15. -én rendezvényekre?

Figyelt kérdés
Vagy inkább ugy kérdezem szerintetek lesznek tüntetések ? (budapesten )
2010. márc. 13. 13:16
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

15:24-es vagyok!

Csatlakozok én is az előttem szólóhoz mondj egy helyszínt és bűnöuő tagot... Kedves barátom itt te élsz álomvilágba...

2010. márc. 13. 16:20
 42/53 anonim ***** válasza:
Főleg a fizetett provokátorok mennek ki...Én ismerek is egyet!
2010. márc. 13. 16:53
 43/53 anonim ***** válasza:

" Nem lesz itt se elszámoltatás se Jobbik kormányzás!

Csak szebb jövő, de a Jobbik nélkül. "

te még mindig itt tartasz? xD

2010. márc. 13. 16:59
 44/53 anonim ***** válasza:

"és egy bűnözőt a pártból aki még mindig tag"

[link]

2002-ben, az elcsalt választások után részt vettem az "Erzsébet-hídon zajló tiltakozó akcióban, majd 2006 őszén –az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor- az MTV-székház ostromában, valamint a Kossuth téri tüntetéseken. iltakozásom „jutalmaként” a hatalom bírósága 2 év, 4 évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott, amit büszkén vállalok. "

Tessék de úgyse hiszed el. Ja vagy ő nem bűnöző, hanem hős?

2010. márc. 13. 17:00
 45/53 A kérdező kommentje:
Utolsonak igaza van :D ezen kicsit elnevetem magam mert valoban ott aki bünözö az hös , amugy inkább olyat kellenemondnai aki nem majdnem mindent ök provokálnak , bár igaz sokszor jogosan de akkor is abszolut nem demokratikusak. nem valok a parlamentbe. De amugy nem értem hogy jön ez ide a kérdésemhez ? :/ Na mindegy nem akarok már ide irni a lényeg hogy neki indulok remélem nem lesznek tüntetések.
2010. márc. 13. 18:16
 46/53 anonim ***** válasza:

"és egy bűnözőt a pártból aki még mindig tag"

[link]

2002-ben, az elcsalt választások után részt vettem az "Erzsébet-hídon zajló tiltakozó akcióban, majd 2006 őszén –az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor- az MTV-székház ostromában, valamint a Kossuth téri tüntetéseken. iltakozásom „jutalmaként” a hatalom bírósága 2 év, 4 évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott, amit büszkén vállalok. "

Tessék de úgyse hiszed el. Ja vagy ő nem bűnöző, hanem hős?

És akkor mi van? Az a sok ember mind bűnöző aki jobb helyzetet akart abban a pillanatban? Egy olyat mondj aki lopott több száz milliót és tönkre tett egy országot... Ja, hogy nem tudsz...

2010. márc. 13. 20:26
 47/53 anonim ***** válasza:
Ja hogy aki közületek való arra már az a válasz hogy: "ésakkormivan??" Értelek főnök:)
2010. márc. 13. 21:18
 48/53 anonim ***** válasza:

" Ja hogy aki közületek való arra már az a válasz hogy: "ésakkormivan??" Értelek főnök:)"

miért is bűnöző ő?

szerintem a bönöző az olyan mint bajnai vagy demszky előzőnek offshore cégei vannak demszky korrupt

2010. márc. 13. 21:39
 49/53 anonim ***** válasza:
20:26 vagyok. Én is ezt próbálom elpofázni, hogy a demszky féle a bűnöző, de ennek a senkinek magyarázhatod.
2010. márc. 13. 21:43
 50/53 anonim ***** válasza:

"bírósága 2 év, 4 évre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtott, amit büszkén vállalok. "

Nehéz megérteni? Bíróság+jogerős ítélet+börtönbüntetés = bűnöző

A Demszkyt elítélték? Ha el akkor ő is bűnöző.

Szóval el?

2010. márc. 13. 22:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!