Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kivihetem a...

Szerintetek kivihetem a családomat március 15. -én rendezvényekre?

Figyelt kérdés
Vagy inkább ugy kérdezem szerintetek lesznek tüntetések ? (budapesten )
2010. márc. 13. 13:16
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
Én kimennék.Talán 1 rántottát össze tudnék hozni!:D
2010. márc. 13. 13:43
 12/53 anonim ***** válasza:
65%

Tüntetés nem lesz... De a helyedben inkább csak a jobbiktól félteném nehogy úgy gondolják hogy elfoglalják az Erzsébet hidat vagy az mtv-t. Azért nem mszpt mondtam mert szerintem a nyugdíjasok nem akarják. Illetve köztudott hogy ogy képviselő jelöltjük is büszkén vállalja az ilyesmi dolgokat. Csak szóltam.

Nagyobbnál nagyobb hülyeségeket írsz ide, hónapok óta, mondd, nem unod még a pánikkeltést a Jobbik felől? Aha majd biztos lerohanják az Erzsébet hidat vagy az MTV-t mert unatkoznak. Azok a 2006-ban tüntetők voltak, ez meg egy Jobbik rendezvény lesz, hiába mosod össze a kettőt, nem ugyanaz..

2010. márc. 13. 13:44
 13/53 anonim ***** válasza:
14%

Szerintem ne ha nem akarod, hogy neked meg a családodnak bajotok essék! A Jobbik provokálni fog ezerrel, meg majd megint felszedik a macskakövet, meg a burkolatot és azzal fognak dobálózni.

Elég szomorú, hogy minden nemzeti ünnepünk arról szól, hogy az egyik párt itt ünnepel, a másik meg amott, este természetes már, hogy valahol "összejönnek" és szétverik a várost (főleg a jobbikos mocsadék). EGY NEMZETI ÜNNEP NEM ERRŐL KELLENE HOGY SZÓLJON!

2010. márc. 13. 13:52
 14/53 anonim ***** válasza:
100%
jah, csak ne az MSZP-re...
2010. márc. 13. 13:58
 15/53 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem ne ha nem akarod, hogy neked meg a családodnak bajotok essék! A Jobbik provokálni fog ezerrel, meg majd megint felszedik a macskakövet, meg a burkolatot és azzal fognak dobálózni.

Elég szomorú, hogy minden nemzeti ünnepünk arról szól, hogy az egyik párt itt ünnepel, a másik meg amott, este természetes már, hogy valahol "összejönnek" és szétverik a várost (főleg a jobbikos mocsadék). EGY NEMZETI ÜNNEP NEM ERRŐL KELLENE HOGY SZÓLJON!

Nem vetted be a gyógyszered? Vagy mi ez a mocskolódás?

Jobbik sosem csinált ilyen akciókat, arról nem tehet, hogy van néhány ilyen tagja.. mintha az MSZP-nek nem lennének zsidó szavazó. A Jobbiknak is van ugyanígy néhány huligánszavazója, de nem kéne ÁLTALÁNOSÍTANI! Ha már más területeknél mindig ezt mondjátok a Jobbik ellen.

Kedves romáink szoktak fosztogatni, meg felszedni a macskakövet, és egyéb hasonló fantasztikus dolgokat csinálni, úgyhogy szerintem maradj csöndbe :)

2010. márc. 13. 13:58
 16/53 anonim ***** válasza:
2010. márc. 13. 14:03
 17/53 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva szeretem volna kimenni a családomal ugye megünnepelni a március 15.-ét és végig menni a emlékmüveknél tehát nem is nagyon a mostani a politika érdekel , csak magára március 15 -re megemlékezni (sajnos sokan nem tisztelik meg és igy viselkednek ezért is féltem mert amik az utobbi évekbe voltak... borzalom) viszont este olyan 18-19 ora fele el kell mennem az I. számu gyerekklinikára szerintetek eltudok menni eltudom vinni a fiamat ? közlekedési zavargások meg egyébb zavargások tüntetések miat kérdezem h szerintetek menyivel korrában kellene elindulnom ?
2010. márc. 13. 14:03
 18/53 anonim ***** válasza:
Ne vidd ki szerintem a gyereket, mert úgyis lesz valami mocskolódás. És a többieknek mondom: Én nagyapámat (74éves nyugdíjas) tisztelem, aki azt mondta multkor, hogy amelyik nyugdíjas pattog a nyugdíjért illetve fiatalokat csapkod, azt azonnal golyó általi halálra ítélni, mert örülnie kellene, hohy van aki fizesse a nyugdíját...
2010. márc. 13. 14:14
 19/53 anonim ***** válasza:
54%

"Vagy inkább ugy kérdezem szerintetek lesznek tüntetések ?"

gyertek ti is a Jobbik gyűlésre mi is buszokkal megyünk majd fel

sokan leszünk

http://www.youtube.com/watch?v=BOW041D4HHw&feature=player_em..

gyertek ti is

hajrá jobbik!

2010. márc. 13. 14:23
 20/53 anonim ***** válasza:
53%

Látom lepontozzátok azokat akik csak az igazat írják.

Akármennyire is szeretnénk ez az ünnep nem lesz szép):

Sajnos vannak emberek akik csak rongálni meg mocskolodni mennek az ilyen ünnepekre főleg választások előtt!

2010. márc. 13. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!