Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kivihetem a...

Szerintetek kivihetem a családomat március 15. -én rendezvényekre?

Figyelt kérdés
Vagy inkább ugy kérdezem szerintetek lesznek tüntetések ? (budapesten )
2010. márc. 13. 13:16
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

Mint mondtam nem a politika miatt megyek ki hanem az öseimre vagyok büszke és ezért ünneplem meg a március 15.-t egyik pártott sem szivlelem mert senki sem azt szolgálja mint amint régen.

Mitöl félek ? Attol hogy a jobbik balhézni fog és nemtudom bevinni a fiamat a korházba csak mert nekik nincs jobb dolguk...

2010. márc. 13. 14:52
 32/53 anonim ***** válasza:
54%

"Mitöl félek ? Attol hogy a jobbik balhézni fog és nemtudom bevinni a fiamat a korházba csak mert nekik nincs jobb dolguk...

"

a jobbik rendezvényein soha nem volt balhé

nem kéne előítéletesnek lenni

és ők pont hogy azt képviselik mint az őseink nagy része

és most nem Rákosi Mátyásra gondolok

hanem az igazi Nagy Magyarokra

akik meghaltak miértünk

ha ezt nem látod sajnállak

2010. márc. 13. 14:54
 33/53 anonim ***** válasza:

2002-ben, az elcsalt választások után részt vettem az "Erzsébet-hídon zajló tiltakozó akcióban, majd 2006 őszén –az öszödi beszéd nyilvánosságra kerülésekor- az MTV-székház ostromában, valamint a Kossuth téri tüntetéseken. "

Ja 'jóvan' csak általánosítasz. :D

Szép napot neked!

2010. márc. 13. 14:58
 34/53 anonim ***** válasza:

Miről beszélsz? másoltam az idézetet azért idézet... ott a link

Én csak azt mondom hogy ilyen emberek képviselő jelöltek és akkor azt várjuk hogy nem lesz balhé? Hát szerintem lesz..

2010. márc. 13. 15:13
 35/53 anonim ***** válasza:

Én csak azt mondom hogy ilyen emberek képviselő jelöltek és akkor azt várjuk hogy nem lesz balhé? Hát szerintem lesz..

Te tényleg ostoba egy jószág vagy!

Indíték, ok! Az nincs most rá, mert egy hónap és a maszop megy a levesbe. Egy fél év és mennek a börtönbe, ha lezárultak a vizsgálatok!

2010. márc. 13. 15:17
 36/53 anonim ***** válasza:

Mitöl félek ? Attol hogy a jobbik balhézni fog és nemtudom bevinni a fiamat a korházba csak mert nekik nincs jobb dolguk...

Ne is írj inkább több ilyet, mert rajtad is látszik, hogy sz*rsz a többi emberre és birka módjára a saját hülyeséged hajtod...Ezért tartom a népünket birka népnek.

Nem érdekel senkit, hogy jobb életet próbálnak teremteni egyesek... Szavazz b*zdmeg a fideszre meg az mszpre, majd fogsz te még a mi utcánkba jönni ha elvitte a bank a házad... Ugyanis tisztán látszik rajtad, hogy egy szemet se érdekel, hogy békés emberek a jobbikosok és ők is marcius 15-öt mennek ünnepelni, te csak politikai szempontból nézed őket, de akkor is rosszul látsz.

Nem lesz balhé, mert minek? A jobbik nem arra megy, hogy foglaljuk el fél Budapestet és hulljon a férgese, hanem, hogy szebb jövőd legyen... De hiába ugatunk, ha sz*rtok más véleményére...

2010. márc. 13. 15:24
 37/53 A kérdező kommentje:
Nem szavazok egy pártra sem mert egyik sem különb mint a másik a jobbik meg csak hogy ugy mondjam pattog , balhézik tele aggresziv bünözö emberekel. Álom világban élsz sajnos.
2010. márc. 13. 15:44
 38/53 anonim ***** válasza:

Nem értitek! A Jobbik van teli bűnözővel!

Ne viccelj már, a baloldal fele ellen eljárás folyik és egy részét csak a mentelmi jog védi! Ugyan ez fog lejátszódni a Fidesszel is ha a Jobbik bejut a parlamentbe!

Eddig a két pólus a korrupció tengelyén ki volt egyensúlyozva, ami felborult.

Akkor lesz ismét egyensúly, ha a Fideszes oldal is redukálódik.

2010-2014 között ez meg fog történni!

2010. márc. 13. 15:57
 39/53 anonim ***** válasza:

"Nem szavazok egy pártra sem mert egyik sem különb mint a másik a jobbik meg csak hogy ugy mondjam pattog , balhézik tele aggresziv bünözö emberekel. Álom világban élsz sajnos."

mondj nekem egyet hol mikor balhézott a jobbik

és egy bűnözőt a pártból aki még mindig tag

2010. márc. 13. 16:16
 40/53 anonim ***** válasza:

Nem lesz itt se elszámoltatás se Jobbik kormányzás!

Csak szebb jövő, de a Jobbik nélkül.

És ezen az se változtat, hogy hány autót gyújtanak fel egyesek, vagy hány macskakövet szednek ki az utcából egyesek, akiknek véletlenül sincs semmi közük a Jobbikhoz.

2010. márc. 13. 16:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!