Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek kivihetem a...

Szerintetek kivihetem a családomat március 15. -én rendezvényekre?

Figyelt kérdés
Vagy inkább ugy kérdezem szerintetek lesznek tüntetések ? (budapesten )
2010. márc. 13. 13:16
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim válasza:
16%
Én nem vinném ki. Választások előtt vagyunk, ne felejtsd el!
2010. márc. 13. 13:19
 2/53 anonim ***** válasza:
68%

Persze, hogy ki.

Nem lesz semmiféle tüntetés sztem. Októberben sem volt. Választások előtt meg minek tüntetnének már. 1 hónapot már mindenki kibír a seggén.

2010. márc. 13. 13:22
 3/53 anonim ***** válasza:
29%
Azt hiszem, én nem megyek ki. Ami bosszantó, mert évekig kijártam a rendezvényekre. De amióta a politika és bizonyos körök kisajátították az egyetlen igaz nemzeti ünnepünket, nem megyek sehova. Jobban féltem annál a bőrömet.
2010. márc. 13. 13:24
 4/53 anonim ***** válasza:
Úgyis csak pártrendezvények lesznek. Némelyik nyíltan, némelyik burkoltan, de a politika, a kampány mindenhol ott lesz.
2010. márc. 13. 13:24
 5/53 anonim ***** válasza:
32%
Tüntetés nem lesz... De a helyedben inkább csak a jobbiktól félteném nehogy úgy gondolják hogy elfoglalják az Erzsébet hidat vagy az mtv-t. Azért nem mszpt mondtam mert szerintem a nyugdíjasok nem akarják. Illetve köztudott hogy ogy képviselő jelöltjük is büszkén vállalja az ilyesmi dolgokat. Csak szóltam.
2010. márc. 13. 13:27
 6/53 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ne vidd ki őket, úgyis a politikáról fog szólni, meg egy gyerek szétunná a buksiját egy ilyen ünnepségen. Max a huszárokat nézheti tévén, ha kisebb a gyerkőc és érdekli.
2010. márc. 13. 13:30
 7/53 anonim ***** válasza:
Tüntetés nem, de fémdetektor meg kordon (na meg Gordon) lesz.
2010. márc. 13. 13:32
 8/53 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem kiviheted a családot, illetve az MSZP ben nem bíznék, mert egyre kiszámíthatatlanabbak és veszélyesebbek a nyuggerek! Tudod, gázspré stb!
2010. márc. 13. 13:35
 9/53 anonim ***** válasza:

Kimehettek szerintem. Csak amikor vége a rendezvénynek akkor iszkiri a biztonság kedvéért. Főleg gyerekekkel. A balhé mindig utána van, ha van. Egyik párt sem fogja hagyni, hogy a rendezvényén ilyen legyen. Nem mutatna ez túl jól a választás előtt egy hónappal.

Tűntetés lehetséges utána, de ha észnél vagytok valószínűleg ki tudjátok kerülni. Mondjuk ha elindul a tömeg a parlament felé, hogy azonnal követeljük ezt meg azt, akkor javaslom, hogy az ellenkező irányba induljatok.

2010. márc. 13. 13:39
 10/53 anonim ***** válasza:
83%
Jobban fosok a nyugdíjas MSZP-sektől mint a jobbikosoktól. Csak egy rossz szó a tolvaj bandára és egy nyugdíjas be is verte a képed a 10 kilós táskájával. És persze tudod mi kell az öregeknek... Hát a nyugdíj, azért meg mindent megtesznek. Az nem érdekel senkit, hogy közbe meg a fiatalabb generációk lassan csak a lakástörleszőért meg a hiteles autóért dolgoznak és jön az éhezés.
2010. márc. 13. 13:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!