Amennyiben ez a hír igaz, változik valamiben a véleményetek László Petra ügyéről?
Én ezt abszolút reálisnak tartom, máskülönben egy iszlamista csoportnak miért lett volna érdeke, blokkolni az N1 tv oldalát?
Egy előlük menekülő szírt inkább megölnének, amiért nem csatlakozik közéjük, ám ha azt tisztelik valamiért, akkor minden világos.
Esetleg van más magyarázat arra,hogy miért volt érdeke az iszlamista hackereknek bosszút állni a TV-n?
Persze érthető,ha az operatőrnőt továbbra is elítéli valaki, hisz, ő nyilván nem tudta kit rúg fel, bárki felrúgott volna, de úgy alapjában véve szerintem nagyon is megváltoztatja az ügy visszhangját.
Persze erről nem fog beszámolni pl. az RTL, nem véletlen,hogy a kurucról kellett linkelnem.
De nem mindegy,hogy egy ártatlan dolgozni vágyó apukát, vagy egy szélsőséges iszlamistát gáncsolt e ki L.P. (...)
20-as; az utolsó linkkel mit akartál mutatni?
Ismered-e különben?
Semmi különöset. Szerintem korrekt, nem elfogult cikk.
Ha a honlapra gondoltál a 2. kérdésedben, akkor a válaszom nem.
Hát kedves 22-es; tárgyilagos cikkeket ezen a honlapon, az ő gárdájukkal meglepő lenne találni.
A mellékelt cikk sem az.
Felrugott egy betolakodót gyerekestől.Aztán kiderült hogy az egy terrorista volt.Még jobb.
A többi hiteles meg nem is ír róla semmit.
Számomra ez az egész nagyon egyszerű. Vagy felrúgom őket én,vagy majd ők minket.
A németeknél az iskolában a lányoknak már nem javasoljàk a lenge öltözködést ahol menekültszàlló van.
Mért kéne nekem hozzàjuk alkalmazkodnom?
Nekem is vannak gyerekeim!
Felrugott egy betolakodót gyerekestől.Aztán kiderült hogy az egy terrorista volt.Még jobb.
A többi hiteles meg nem is ír róla semmit.
Számomra ez az egész nagyon egyszerű. Vagy felrúgom őket én,vagy majd ők minket.
A németeknél az iskolában a lányoknak már nem javasoljàk a lenge öltözködést ott ahol menekültszàlló van.
Mért kéne nekem hozzàjuk alkalmazkodnom?
Nekem is vannak gyerekeim!
Itt nem lesz sharia!
@ 23.:
Akkor nem értünk egyet ebben.
@ 24.:
NEM derült ki. Majd ha lesznek BIZONYÍTÉKOK, akkor "derül ki", ha pedig nem lesznek, akkor ez az ügy is megy a többi kamu közé.
Vèletlenül ráduplàztam a kiírásra.Fura.
Ott volt a fickó fb profilja.Nekem az elég.
De egyébként is nem èrdekel kicsoda.felrúgom mert belesza@rik a buszba ès a puszta jelenléte veszélyezteti az én gyerekeim jövőjét pusztàn azzal hogy több gyereket vállal mint èn.
Neked elég? Szóval nem szükségesek további bizonyítékok.
Akkor a saját mércéd szerint te (pusztán a válaszaid alapján) egy rasszista, xenofób valaki vagy.
Segítek: bíróság előtt egyik sem állna meg.
És légy szíves felrúgni az összes hajléktalant, akik összemocskolják a várost, a tömegközlekedési eszközöket, parkokat stb. is beleértve. Továbbá rúgj fel mindenkit, akinek több gyereke van, mint neked, mert veszélyeztetik a te gyerekeid jövőjét. Meg még biztos találsz néhány csoportot, akit valamilyen ürüggyel fel lehet rúgni...
Aztán majd ha valaki(k) feljelent(enek), akkor próbáld megmagyarázni a bíróságon. Addig is javaslom kikeresni a Btk-ból a könnyű/súlyos testi sértés tényállásokat és büntetési tételeiket.
Hát majd igyekszem.Sajnos munka mellett ez igen nehéz.
Érdekesek az felsorolt jelzők.Rendszeresen előkerülnek a hozzàm hasonlóan gondolkodók esetében.
Én a magam részéről önt és az önhöz hasonlókat egyszerűen naivnak tartom.Ami igaz.
Az ön àltal felsoroltak viszont nem.
Higgye el bin laden,al zarkavi,és a többi hasonszőrű is volt gyerek valamikor.Talàn még àrtatlanok is voltak valaha.
Ilyen időket élünk uram!
Aki finnyáskodik olyankor amikor bele kell csapni a sz@arba,
megteheti.De aztàn ne lepődjön meg ha összecsap a feje fölött.
Ha ön esetleg hölgy,abban az esetben elnézését kérem a helytelen megszólítàsért.
Ja igen!Amióta làttam a keletibe hogy a migràcssimogatók még egy àsvànyvizet se adnak a hajlékonyaknak,azóta mindig kapnak tőlem cigit ha odajönnek hozzàm.
Nekem nincs bajom alapból senkivel sem.Csak a muszlimokkal!
Nade mindegy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!