Amennyiben ez a hír igaz, változik valamiben a véleményetek László Petra ügyéről?
Én ezt abszolút reálisnak tartom, máskülönben egy iszlamista csoportnak miért lett volna érdeke, blokkolni az N1 tv oldalát?
Egy előlük menekülő szírt inkább megölnének, amiért nem csatlakozik közéjük, ám ha azt tisztelik valamiért, akkor minden világos.
Esetleg van más magyarázat arra,hogy miért volt érdeke az iszlamista hackereknek bosszút állni a TV-n?
Persze érthető,ha az operatőrnőt továbbra is elítéli valaki, hisz, ő nyilván nem tudta kit rúg fel, bárki felrúgott volna, de úgy alapjában véve szerintem nagyon is megváltoztatja az ügy visszhangját.
Persze erről nem fog beszámolni pl. az RTL, nem véletlen,hogy a kurucról kellett linkelnem.
De nem mindegy,hogy egy ártatlan dolgozni vágyó apukát, vagy egy szélsőséges iszlamistát gáncsolt e ki L.P. (...)
Na cukorhegyi bácsi erre biztos nem gondolt mikor megcsinálta csodálatos közösségi oldalát.Visszanyalt a fagyi.
Nos igen.Csak így szúrópróbaszerűen az első felrúgott emberke.Pedig gyerek is volt nála.Ki hitte volna pont róla.
Természetesen nem fogják lehozni a hírt sehol máshol.
Fúj meg különbeniskurutyinfó!
Az olyan gyülölködős!
Át is kapcsolok a minimanó kalandjaira merazzollyanarranyoss.:)
Az a gyerek, akit szintén megrúgott is iszlám állam támogató?
Nem változtatja meg a véleményem, hogy egy bunkó paraszt.
Nem is kérdeztem,hogy az operatőrnőről mi a véleményed, sőt le is írtam,hogy megértem.
Csak gondolom, most fáj az igazság, és inkább nem is írsz magáról az ügyről...
Kuruc mint az egyetlen hiteles hírforrás. :b
Egy facebook oldalból következtetéseket levonni...
Nekem is van a facen címer, miatyánk, Nagymagyarország térkép, mégse vagyok se nyílas, se náci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!