Amikor elkezdték építeni a határzárat még csak napi 1000 migráns érkezett, most, hogy elkészült napi 3000 jön. Miért van az, hogy mindig balul sül el a Fidesz minden intézkedése?
Ennek több oka is lehet.
- A migránsok körében pozitívak a visszajelzések, sikerül eljutni Nyugat-Európába és ezért egyre több indulnak neki.
- Hozzájuk is eljutottak a hírek, hogy Magyarország megerősíti a határt - az eddig felépített drótakadály nem végleges, mögötte épül a kerítés - így felkerekednek, hogy még ennek megépülése, illetve a magyar törvények szigorítása előtt ideérjenek.
- Jön az ősz és a tél. Ha megnézed a migránsok nagy része nyári ruhában érkezik, olyan helyekről, ahol a tél 15 fokos éjszakákban nyilvánul meg. Még a tél beállta előtt ide akarnak érni, mert hóban nem egyszerű a zöldhatáron, a pusztában vagy éppen az utcán éjszakázni.
Történt egy pár dolog közte. Ez nem ilyen egyszerű.
Ha Merkel nem hívogatná őket, akkor lehet nem nőne ennyivel a számuk.
"Ha Merkel nem hívogatná őket, akkor lehet nem nőne ennyivel a számuk."
Ezt én sem értem hívogatja őket, aztán meg kvótázik.
Egyébként amint valami felelős vezető az adófizetők pénzének szórása és lelkizés helyett azt mondaná hogy elég, szép lassan fogynának, ezek azt hiszik őket várják.
Egy németben járt biztonsági szakértő vagy ki mondta nemrég az M1-en nem tudom ki látta hogy, akik mennek németből is Dániába, Svédbe, fel voltak háborodva, hogy ők úgy gondolták, hogy lakást kocsit és pénzt kapnak erre semmi, csak lestem.
Volt olyan bevándorló aki azt nyilatkozta, hogy nem kapnak lakást pedig itt a hideg, ők ehhez nincsenek hozzászokva:D Csak azt nem értem akkor minek idejön, miért nem marad Szíria közeli menekülttáborban.
Szóval csak azért jönnek még ennyien, mert a nyugati politikusok jótékonykodnak, mintha csak joguk lenne hozzá, hogy felajánlják azokat az életkörülményeket amiért nem ők, hanem az ott élő nép dolgozott meg...
5-ös!
"Ezt én sem értem, Merkel hívogatja őket, aztán meg kvótázik.."
Van egy háttérhatalom, a globális magánpénzhatalom, amely kifejezetten azt kéri (de inkább utasítja) Merkelt, hogy hívja Nyugat-Európába a menekülteket. Így akarja a globális magánpénzhatalom tönkretenni Európát gazdaságilag és politikailag. Így a magyarázat.
"Duenna"
Én is ilyen érdekekre gyanakszom, mivel ha akarnák 1 hét alatt meglehetne oldani a bevándorlóproblémát. Na meg az is gyanús, hogy az USA robbantotta ki a polgárháborút Szíriában, nem mintha a sok muzulmán nem lőné egymást folyton valami vallási okból, de ők is rásegítettek a helyzetre szerintem.
Az a baj, hogy hülye vagy kérdező...
A menekültek már tisztábban vannak azzal, hogy Mo.-n bekeményítenek, ezért jönnek többen, és gyorsabban, mert nem akarják elhúzni keddig, amikor is kiderül, hogy semmi keresnivalójuk nincs az EU-ban.
Józan paraszti ész.
Mondjuk, mert Németo. tárt karokkal várja a fél világot, és igyekszik ezt minden jobb életre vágyó élőlény tudomására is hozni. Ezekből, pedig mint tudjuk él pár milliárd a Földön.
A kerítés még kész sincs.
Fogalmam sincs, hogy sikerül ilyen fantasztius összefüggéseket találnod kérdező!
Lehet, Neked is politikusnak kéne menned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!