már mondták hogy a sok férfinak előbb utóbb szükségleteik lesznek
és bizony igen csak azt hiszik hogy itt nekik mindent szabad mert ők a nagy menekültek.
2015. szept. 11. 08:29
2/21 A kérdező kommentje:
Ilyenkor hol vannak a jogvédők?
2015. szept. 11. 08:32
3/21 anonim válasza:
Tényleg már Budapest is ilyen?? Azt hittem, hogy csak Győr ilyen gáz elmuszlimosodott hely. Nem csoda, hogy a barátnőm Miskolcról nem mer feljönni ezek miatt Bp.-re, nekem kell lejárni hozzá. Lassan már Borsod lesz a nagy biztonságos része az országnak, 10 éve még az volt a legveszélyesebb...
2015. szept. 11. 08:37
4/21 anonim válasza:
# 4/4 Időpont ma 08:32
"[...]feljelentést azonban nem tett."
Innentől kezdve tök fölösleges bármit csinálniuk, szó szerint tehetetlenek. Nem jelentheti fel őket senki (én sem, pedig szívesen megtenném), csak a sértett. A sértettet meg mint látod, egyáltalán nem érdekli, hogy őt meg akarták erőszakolni. Ez persze felvet néhány érdekes kérdést, de ugye ekkor egyből magyargyűlölővé válik az ember, úgyhogy hagyjuk is. :-)
(nem mellesleg azt azért hozzátenném, hogy az MTVA-nak azt se hisszük el amit kérdez, még mindig.)
2015. szept. 11. 08:40
5/21 anonim válasza:
Ez a valami orgánum egy másik orgánumra hivatkozva, rendőrség által meg nem erősítve (Mari néni azt mondta, hogy ő is hallotta Pirikétől stb.), a főiskolás nyilván arab nyelvszakos, ha arabként tudta azonosítani a nyelvet, ezek komolytalan híresztelgetések (persze ettől még lehet igaz).
2015. szept. 11. 08:58
6/21 Molyember válasza:
Ennek a hírnek kb. semmi értelme, de lehet miatta pánikolni egy jót.
2015. szept. 11. 09:01
7/21 anonim válasza:
Majd akkor hiszem el mikor a www.police.hu írja meg. Addig meg ha még feljelentést sem tesz, meg mindenki-mindenkire hivatkozik addig nem.
2015. szept. 11. 09:03
8/21 Koplárovics Béci válasza:
Ezt a hírt még én is kétkedéssel fogadtam, pedig sokan olvastátok már a véleményemet a menekültekről. Pont az a hír, hogy ha akarom elhiszem, ha nem akarom akkor nem hiszem el.
2015. szept. 11. 09:08
9/21 anonim válasza:
feljelentést adott személy ellen lehet tenni. (név, lakcím)
ismeretlen tettes ellen tett feljelentéseket elég hamar le is zárják
2015. szept. 11. 09:17
10/21 anonim válasza:
A lány még azt is mondta, hogy nem tesz ellenük feljelentést, mert nincs értelme, meg nem is emlékszik az arcukra. MEg azt is, hogy a z eset után elment anyukájával ételt osztani, mert ő sajnálja őket most is.
(komoly, valami másik oldalon láttam vele riportot)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!