Mit szóltok hozzá hogy 4 migráns megtámadott egy főiskolás nőt?
# 13/13 Időpont ma 09:17
Hát hogyne, pont arról híresek az emberek. Hagyjuk már, ha engem megtámadna 4 piréz, nem az lenne az első dolgom utána, hogy megyek a pirézeknek segíteni. És ezzel mindenki így van.
"Biztos, hogy migránsok voltak?
Biztos. Arabul beszéltek.
Mit akartak? Rabolni?
Nem tudom.
Vagy szexuális céljuk volt?
Nagyon úgy éreztem, hogy volt."
Aztán mikor megjelent a közelben 6 járőr, akkor ő se sikítani, se segítséget kérni, de még csak szólni sem akart.
"Aztán mikor megjelent a közelben 6 járőr, akkor ő se sikítani, se segítséget kérni, de még csak szólni sem akart."
Igazságtalan vagy. Nem voltál a helyzetében, azt mondta sokkot kapott. Ilyenkor sokan leblokkolnak. Azt sem tudhatod, hogy az esetnél látta-e a rendőröket, vagy csak a támadók látták meg őket, mert a lány háttal állt nekik.
Utólag, és pláne a számítógép előtt könnyű okosnak lenni.
"Igazságtalan vagy."
Lehet. Viszont a cikkből nem derül ki, hogy a támadásnak szexuális indítéka lett volna, sőt az sem, hogy migránsok voltak a támadók. Nem mintha nem ítélném el, ami történt, de a leány (lehet, hogy a sokktól), erős feltételezésekre alapozta a történtek elmondását. Persze joga van hozzá az ő története. Viszont a jobboldali média azzal van tele, hogy menekültek akartak megerőszakolni egy nőt. Ezt azért nem támasztja alá egészen a lány története.
Ezen az oldalon tényleg csak a két véglet hallatja a hangját, vagy csak én ütközöm mindig beléjük? Az egyik a "golyót nekik, egytől egyig", a másik meg a "jaj, dehogy akarták ők megerőszakolni, hát hiszen ők csak szerencsétlen menekültek".
Akkor, kérdezem, mégis mi a jó francot szerettek volna a csinos fiatal lánytól, ugyanis, ha jól olvastam, a bridzshez pl. már megvoltak négyen. Ahhoz meg, hogy ellopják a táskáját, nem kell körbevenni.
Az eseten egyébként egyáltalán nem vagyok meglepve, azon már sokkal inkább, hogy a kislány nem jelentette fel őket. Ha ismeretlen a tettes, ha nem, az, hogy ez megtörtént, a hatóságra legalább annyira tartozik, mint a médiára, és nagy butaság volt ezt elmulasztani.
Aki szerint jelen helyzetben a magyar nők ugyanannyira biztonságban vannak, mint eddig, az tényleg nem látja, hogy a bevándorlók 80%-a egyedülálló ivarérett férfi? Akik ráadásul egy olyan kultúrából jönnek, ahol a fedetlen fejű nő nagyjából a prostituálttal egyenértékű, tehát szabad préda?
Ne legyünk már ennyire naivak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!