Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy a kínai...

Miért van az hogy a kínai emberekkel semmi bajunk nincs, míg az arabokkal igen?

Figyelt kérdés
A kínaiak tudnak normális ember módjára viselkedni, illetve ha szembejön az utcán nem kell előle félelemből lehúzódni.
2015. szept. 10. 12:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A kínaiak nem agresszívak és dolgoznak.
2015. szept. 10. 15:45
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Az arabok sem azok és dolgoznak ők is.
2015. szept. 10. 16:06
 13/16 anonim ***** válasza:

10: Hát, nem feltétlenül. Én sosem utáltam a kínaiakat, sőt ismerkedtem többször is kínai lányokkal. Az arabokat viszont nem csípem. A szírekkel szemben pedig fenntartásaim vannak, mert ismerek például egy mérnök lányt, akiről nem mondanám meg, hogy nem európai fehér ember. Ugyanakkor a médiában sokszor majomparádét látok...

Bár állítólag nagy része csak kamuzik akkor, amikor azt állítja, hogy szír állampolgárságú.

12: Nevettem. Allahu Akbar testvérem!

2015. szept. 10. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
A kínaiak maximum adót csalnak, de legalább dolgoznak, és jobban képesek integrálódni, mint az arabok. Továbbá a kultúrájuk is magasabb szintű (legalábbis közelebb áll az európaihoz), mint az araboké. A mostani bevándorlók azért jönnek Európába, mert azt hiszik, hogy itt kolbászból van a kerítés és mindent a seggük alá tesznek. A szírekkel még nem akkora gond, de az afgánok és hasonlókkal már annál inkább.
2015. szept. 10. 20:31
 15/16 anonim ***** válasza:

"Továbbá a kultúrájuk is magasabb szintű (legalábbis közelebb áll az európaihoz), mint az araboké. "

Hat ez egeszen konkretan nem igaz.

2015. szept. 10. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézz utána, milyen a kínai és milyen az arab kultúra. Rögtön megérted.

A kínaiak nem fognak mást vallást rád erőszakolni, de az araboknál ennek nagy az esélye.

Én tanultam a kínai kultúráról és másról, ismertem sok kínait, aki ide jött tanulni vagy árulni, normális népség. Voltam kint egy ideig Kínában is, és még jobban is éreztem magam ott, mint itthon.

Viszont ismerek arabokat is, egyszerűen félelmetesek. Volt, amelyik ide született már és itt nőtt fel, csak az iszlám kultúra szerint, de úgy viselkedik, mintha felsőbbrendű lenne és elvárja, hogy mások alkalmazkodjanak az ő szokásaihoz. Nem állítom, hogy mind ilyen, de akiket én ismerek, azokra ez jellemző.

Egyszóval, a kínaiak ezerszer jobban hasonlítanak az európaiakhoz, mint az arabok, és ha ők ide is jönnek, nem azért, mert vallási háború van az országukban. Egy kínai könnyen beilleszkedik, de egy arab sose fog tudni olyan szinten, pláne, ha férfi az illető.

2015. szept. 11. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!