Miért van az hogy a kínai emberekkel semmi bajunk nincs,
míg az arabokkal igen?
S a Kínaiak nem hajigálják kövekkel a vonatokat, tiszteletben tartják a törvényeket és nem a határzáron másznak át, lexarva a törvényeket, ők dolgozni akarnak s még lehetne folytatni..
2015. szept. 10. 12:55
2/16 A kérdező kommentje:
Az emberek többségének inkább az a zavaró ahogy követelőznek holott semmi joguk nem lenne, mert illegális határátlépők, illetve szemetelnek, rongálnak.
3/16 A kérdező kommentje:
Mármint az arabokkal kapcsolatban.
Nem tudom nekem, szemely szerint az arabokkal sincs bajom es nem huzodom le az utcan felelembol, ha szembejonnek.
Ugyan ez igaz a ciganyokra, feketekre stb...
2015. szept. 10. 13:00
2 éve még azt hallgatta az ember, hogy ellepnek minket a kínaiak, meg az összes adócsaló, a kínai éttermekben emberhúst szolgálnak fel, és hasonlók. Szimplán most nem ők vannak a középpontban, de majd visszatérnek rájuk is a jobberek, ha eljön az ideje. Mostanában a szokásos cigány-zsidó témában is viszonylag nyugi van (eltekintve néhány a zsidók pénzelik a menekülteket elmélettől), sőt Izrael példaszerű állammá lépett elő, mert szép nagy fala van.
2015. szept. 10. 13:10
1. Rendkívül kevés a menekült kínai, annál több a gazdasági tevékenységet folytató. Szerinted az a két állapot azonos cselekvést eredményez?
2. Megértelek. Neked csak az a baj, ha átesnek rajtad az utcán. A többire nem figyelsz. Elárulom, vannak sokkal súlyosabb bajok. Néhányból éppen az általad felvetett következik.
2015. szept. 10. 13:30
1. Az egyik pár év múlva dzsihádot akar végrehajtani, a másik nem.
2. A többit elmondták fent.
2015. szept. 10. 14:07
Kieg az előzőhöz: Természetesen a többség nem dzihádista, de 1% is túl sok az egészséges szinthez képest. És nem lehet kiszűrni sajnos.
2015. szept. 10. 14:15
,,Nem tudom nekem, szemely szerint az arabokkal sincs bajom es nem huzodom le az utcan felelembol, ha szembejonnek.
Ugyan ez igaz a ciganyokra, feketekre stb...ˇ"
vagy te is cigány vagy, esetleg valami mégrosszabb maffia, vagy Budapesten élsz vagy valami más tápnegyedbe. De nem így van ez vidéken
2015. szept. 10. 14:35
Aki most az arabokra kopkod, azok tiz evvel ezelott a kinaiakat utaltak ugyanigy. Amugy meg keveredj egy kinai turistacsoport kozelebe, allitom az arabok kulturaltabbak.
2015. szept. 10. 15:00
Kapcsolódó kérdések: