Szerintetek is nagyon jól és logikusan érvelt ma Orbán?
Azért tűnik számodra logikusnak, mert Orbán az egyszerű emberekhez szól (ezen ne sértődj meg, egyszerű = átlagember), pont ebben rejlik a népszerűsége. Adottak bonyolult kérdések, amelyekre vannak bonyolult és persze sosem 100%-os válaszok, ehelyett leegyszerűsíti a kérdéseket a nép nyelvére, aztán ad rájuk egy leegyszerűsített, téves, de jól hangzó választ, amitől az emberek jól érzik magukat, mert azt hiszik, hogy igen összetett kérdéseket értettek meg, és a megoldás egyszerű, a többi politikus, aki hosszabban fejtené ki, csak rizsázik, hazudik, stb.
Ezt nevezik populizmusnak.
Kritizálni kell kérdező, mit gondolsz, te? A magyar társadalom amúgy is egyik nagy szórakozása , hogy mindenen elégedetlenkedik, meg persze ugyan miért pont egy ilyen helyzetben lennénk olyan okosak, hogy összetartunk?
Ez nem vall ránk, szeretem a magyar népet, hogy még ilyenkor is hű önmagához(ironia off).
Amúgy logikus volt, de inkább egyszerűnek mondanám. Sajnálatos módon, nem a legjobb az angol nyelvtudásom, de még így is tökéletesen értettem amit elmondott.
Igazából most lehet utálni, de tulajdonképpen egyik parlamentben ülő pénznyelő nem tudott volna jobban válaszolni a kérdésekre és tájékoztatni az embereket az ország és a migránsok jelenlegi helyzetéről. Persze, ha vki tudna egy jobb embert mondani, hát okés...de én nem így látom.
Amúgy meg milyen szembemenésről beszéltek? A hasonló szituban lévő országok többsége egyet értett velük, a szlovákok is elismerésüket fejezték ki(valljuk be ez egy ritka alkalom), ott vannak a szerbek, a lengyelek és még sorolhatnám, az ugye ezek szerint azért jelentéktelen pártfogókat(bár most nem rég olvastam a franciákat is). Hibás Magyarország , de Németo. a legnagyobb hülye, ezt mi sem bizonyítja jobban a már eldurvult, borzasztó állapot és a türelmetlen bevándorlók indulatai, akiknek csak az jut el a tudatáig, hogy "Germany".
soha nem fogom megérteni miért van ez a sok baloldali fröcsögés néhány embernél.
csak ontják a semmit magukból...
soha semmi nem jó, a kormány csak szívja a vérüket, naponta jönnek a stadionozással.
ha már a stadionozásnál tartunk, annak legalább van kézzelfogható eredménye, még ha pénz pazarlásnak is tűnik.
legalább ha jönnek ide külföldi sportolók akkor elmondhatják otthon, hogy nem egy csöves lelakott sportlétesítményben kellett játszaniuk.
infrastruktúra fejlesztés az mond nektek amúgy valamit libsikéim?
a baloldal mit tett ezért az országért?
hányszor bukott meg a politikájuk?
milyen szégyen teli vereséget szenvedtek anno, talán nem véletlenül, mivel már az ős szocok is rájöttek hogy Fletó papa annyit ért a politikához, mint én az atomfizikához.
8 év alatt teljesen leamortizálták az országot, a csövesség szélén sodródott a magyar nép.
lepaktáltak a bankokkal, óriási hiteleket vettek fel, eladtak minden magyar kézben lévő céget, a multi vállaltokat kis pénzecskéért cserébe beengedték hozzánk, adómentességet kaptak, és éh bérért dolgoztatták a magyar embereket.
ilyen Lendvai-Gyurcsány-Bajnai trióra vágytok még mindig?
Orbán legalább kiáll az országért, melyik baloldali szutymadék tenné ezt meg?
Minden kelet Európai ország teljes mértékben egyet ért velünk, és azzal amit Orbán képvisel.
vannak régi videók arról mikor a FIDESZ megalakult, mikor még csak a parlamentbe jutásért küzdöttek, meg lehet nézni Orbán hogy kiált huszonévesen a fiatal magyarokért, pedig akkoriban a kommunista nyomás igencsak fénykorát élte.
és nem, nem vagyok Orbánista, életemben nem voltam még szavazni, de akinek van egy csöpp ki rálátása a dolgokra az látja mi az ami az országnak és nekünk magyar embereknek jó.
minden politikus hazudik, manipulál, befolyásol, lop, csak az nem mindegy hogy ennek fejében mennyit tesz le az országért, és értünk magyarokért.
Szydlo: "Orbán kimondja azt, amit sok vezető gondol"
forrás: [link]
Bírom,mikor megy az összehasonlítgatás,és a mutogatás és sárdobálás,hogy de az MSZP és a többi rosszabb volt,mint a FIDESZ. Mindegyik rossz volt! Hogy melyik volt rosszabb felesleges tovább latolgatni. Ha valami rossz nem lesz elfogadható csak mert kevésbé rossz,és nemérdemel kiállást magamellett az emberek részéről!
Mondtad utolsó előtti,hogy épülnek nálunk autóutak és autópályák (infrastruktúra). Ja. Kétszer háromszor akkora árakon,mint Nyugaton,aztán csődbemegy a vállalkozás,mert a pályázaton meghirdetett összeg háromszorosáért sem sikerült még megépíteni a pályázat elnyerése utáni árfelverések miatt.
Vagyis az MSZP szar volt,és mellé nem csinált semmit azért emlegetjük és szidjuk évek múltán is. A FIDESZ szar,de legalább fejleszt 2-3x-os árakon infrastruktúrát azért szeretjük.
Menjetek a francba! Ha nektek ez megfelel akk újra megfognak vezetni benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!