Szerintetek is nagyon jól és logikusan érvelt ma Orbán?
Én is megtudtam volna csinálni ezt nem volt nagy etwas.
Sőt én még nem is hazudnék ennyit és nem lopnám el a honfitársaim pénzért.
szemfényvesztés. Blöffnek nevez tényeket. Totál lejáratja az országot, ellenségé teszi a legfontosabb szövetségeseinket, a németeket. Jól hangzó gusztustalan populizmus a jobbik szavazóinak begyütése végett. Nekem ez a véleményem.
Ez a csutai ex-csatár képtelen bármiféle kompromisszumra! Tetves 1100 migráns befogadására kellett volna csak bólintania, akik amint megkapják a menekült státuszt már el is tűntek volna innen a fenébe. de nem ö képtelen kompromisszumot kötni. Neki mindenhol győznie kell. Iszonyú sokat ártott az országnak ez a kártevő eddig is de ma azután nagyon sokat.
Ilona és Feri kéne ide, ugye? :D
Ők aztán biztos tudnának mindent...jó, magyarosan megint csak a széthúzás.
Ha mindig bedőlt volna (mint ahogy most is elvárod tőle) akkor nem lenne a rezsid lényegesen kevesebb, sok magyar ember meg még mindig szivna a bankok miatt.
A németek nem tudom mire játszanak azzal, hogy csalogatják ezeket a szerencsétleneket, de Orbán legalább megmondta a frankót. A többi tagország csak kussol.
Orbán mai szerepléséről az az ókori vicc jut eszembe amikor egy sofőr mindenkivel szembe hajt az autópályán. A rádió bemondja, hogy vigyázat egy hülye szembe hajt a többiekkel. Mire a hülye sofőr: Egy? Mindenki!!
Akármilyen logikusan is érvel es meg talán igaza is van de szembe mindenkivel nem lehet menni. Foleg ugy nem ahogy ő teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!