Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dühít, idegesít fel, ha a feleségem nem logikusan gondolkodik és ha rávezetem az igazságra, érvelek az mit sem számít neki, miért ilyen a női logika?
A nők valójában nagyon is racionálisak. Csak érzelmekkel leplezik. (Ahogy a férfiak meg inkább racionálisak kívülről, ám valójában igen mély érzéseik vannak.) Hidd el, nagyon is érti ő az álláspontod. Csak kényelmesebb hisztizni, mert akkor úgyis neki lesz igaza, még akkor is ha neked lenne normális esetben.
A megoldást évezredek óta keresi a társadalom férfi része.
Az én férjem is ilyen, aztán csodálkozik, a végén, hogy hogyhogy megint nekem lett igazam. :D
Szerintem hacsak nem valami hatalmas hülyeséget készül alkotni, akkor hagyni kell, majd rájön magától.
Ahogy apám is mondta: Fiam, a nőket ne próbáld megérteni, mert beledöglesz.
A megoldás az, h kicsit ráhagyod, de nyugi, akkor is hiszti lesz belőle, h milyen töketlen vagy, h nem döntesz.
25/F
Gyakran annak van igaza, aki elveszti a vitát. Vitakultúra terén mi magyarok nagyon el vagyunk maradva.
Meg az is lehet, hogy színészkedik a feleséged. Vagy nem tudja kifejezni magát. Messziről nem lehet eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!