A menekültek a Keleti pályaudvaron hol töltik fel az okostelefonjaikat?
hát még jó ... hát ők nem oda akarnak menni. miért kell átverni őket?
tölteni meg tényleg abszolút véletlenszerűen szoktak, kocsmák, büfék, ahol éppen adnak nekik egy konnektort, hosszabbítót, akármit.
minden jobb telóhoz van elemes tápegység is. ebbe csak ceruzaelem kell, és jónapot..vesz egy levél elemet, aztán telefonálhat.
nekem is van ilyen kettő is...baromi praktikus. nem érdekel, van e hálózat, amíg van ceruzaelem.
látom, a legfontosabb, hogy hol töltik a telefonjaikat?
és azt tudja-e a kérdező, hogy az a rengeteg ember hová jár üríteni? a töltés megoldott..
nos?
én pl nem tudom, de áruld el lécci. hova járnak?
a telefon meg annyira mellékes, tök bírom h emiatt van kiakadva a fél ország, hogy jaj ők nem lehetnek menekültek, hiszen drága okostelókkal jönnek, de könyörgöm, most szerencsétlen vett 5 ezerért valami lopott gagyit akárhol azt ennyi, ma már különben se számít ez akkora értéknek újként se, viszont nekik ez nélkülözhetetlen (GPS, kommunikáció egymással ingyen is, ha valahol wifit fognak stb stb)
Kommunikáció? A számla meg hová megy? A kukoricásba meg hol lenne wifi..
Nem az okostelefon miatt nem menekült, hanem azért mert 4 biztonságos országon gázol keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!