Milyen a közbiztonság a Keleti pályaudvaron manapság a menekültek miatt?
Én a 15 éves fiamat nem engedném egyedül, a menekültek miatt.
Egyrészt nem tudják alaposan lefertőtleníteni a pályaudvar területét, ha netán hozzá kell érni valamihez (kilincs, kapaszkodó..) könnyen megvan a fertőzés. Igaz ez akkor sem védhető ki, ha vele vagy.
Nyilván a menekültek élni akarnak, de ehhez pénz kell. Attól félek, hogy magyar embereket támadnak meg, ha többen összeállnak egy 5-6 fős hordába, nincs sok esély, kivéve, ha az ember jól ismeri a várost és a leggyorsabb-legrövidebb menekülőutakon elszalad.
Én elkísérném a fiamat.
Ha metróból jön, akkor gyorsan felmegy a lépcsőn és kész. Ha meg nem metrózik akkor ennyi probléma sincs, leginkább a lenti részt foglalták el, de én is napi szinten járok arra és egyszer sem volt problémám.
Hamarosan egyébként meg is szűnik a tranzit zóna a Keletinél. Állítólag 2 hét.
Idézet egy budapestitől:
"Egyébként ha találkoznál velük akkor sem kell félned, mert ők tovább akarnak állni nyugatra, így mindent megtesznek azért, hogy nehogy itt marasztalják őket a magyar hatóságok például letartóztatással. Tehát egy magyar állampolgár -pl. cigány- hamarabb fog kirabolni, mert ő kvázi itthon van, viszont a menekült igyekszik csendben meghúzódni és alkalmazkodni a magyar szabályokhoz. Ha láttad volna őket testközelből, mint én látom naponta Pesten, akkor láthatnád, hogy az itt nagy számban látható fiatal férfiak meglepően tiszták és ápoltak, jól öltözöttek. Csak az eltérő bőrszín miatt tűnnek ki a pesti tömegből. Állítólag ők muszlimok, de én még egyetlen szakállast sem láttam köztük, tehát még ebben is igyekeznek felvenni az európai stílust. Ha félned kell valakitől, az nem a menekült, hanem a saját bűnöző rétegünk."
# 4/4 Időpont ma 12:23
Akkor pláne semmi gáz, kimegy az oldalsó kijáraton és kész. Menekültet még látni se nagyon fog.
A 3-asra
Nem tudom honnan való az idézet, de ha csak ilyen véleményeket hallanék nem is aggódnék. De ezzel szemben azt is mondják, hogy csoportosulva telefonálgatnak, hangoskodnak, elégedetlenkednek, egyforma tetoválásuk van.
Ezért is írtam fentebb, hogy elmegyek és saját szememmel akarom látni, hogy mi a helyzet.
Hallottatok a debreceni incidensről?
Elfelejtettétek, amikor megdobálták a magyarokat téglával? Ártatlan arra sétáló utca emberét!
# 7/8 Időpont ma 12:27
Melyik volt a Te hozzászólásod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!