Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok a menekülteket segítő...

Azok a menekülteket segítő emberek, akik nem adnak a hajléktalanoknak enni és inni, az miért nem ad?

Figyelt kérdés

Szerintem emberségből megbukott...

Szép dolog segíteni az elesetteknek, de válogatni köztük rosszabb, mint nem segíteni. Ti mit gondoltok erről?

2015. szept. 2. 15:38
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Berta: most már 3-szor is mondom: a hajléktalanok és magyar rászorulók etetése szervezetten megoldott - a szoc. munkások ezeket ismertetik is a padlón lévőkkel, tudnak róluk! Nem kell odamenni nekik tarhálni, mert ez az áradat hirtelen, lökésszerűen ért minket, és a segítés is gyorsan kell, hogy történjen. Olyan, mintha tűzoltáskor menekítenék az ott lévő embereket és még odamenne néhány- de minket is tessenek menekíteni.

[link]

2015. szept. 3. 09:10
 32/34 anonim ***** válasza:

^ Én mindezt tudom.

Miből tűnt úgy, hogy nem? :O

2015. szept. 3. 09:55
 33/34 anonim ***** válasza:

bocs, a válaszodból kimaradt ez a kérdéshez tartozó legfontosabb dolog - és ezért elsikkadt. Sőt ezzel félre is siklott:

"de a hajléktalanok többsége igenis tehet arról, hogy az utcára került;"

- ez nem ide tartozik - mert nem "bosszúból" nem kapnak a menekülteknek szánt élelemből, hanem mert ez tűzoltás és nincs ott keresnivalójuk, hogy még + őket is menekítsék a tűzoltók.

2015. szept. 3. 14:07
 34/34 anonim ***** válasza:

Oks.

(Visszanéztem, itt tényleg nem írtam részletesen. De a napokban egy másik kérdésnél igen. Még a linkedet is lenyúltam egy régebbi kérdésből. :P )

2015. szept. 3. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!