Azok a menekülteket segítő emberek, akik nem adnak a hajléktalanoknak enni és inni, az miért nem ad?
Szerintem emberségből megbukott...
Szép dolog segíteni az elesetteknek, de válogatni köztük rosszabb, mint nem segíteni. Ti mit gondoltok erről?
Berta: most már 3-szor is mondom: a hajléktalanok és magyar rászorulók etetése szervezetten megoldott - a szoc. munkások ezeket ismertetik is a padlón lévőkkel, tudnak róluk! Nem kell odamenni nekik tarhálni, mert ez az áradat hirtelen, lökésszerűen ért minket, és a segítés is gyorsan kell, hogy történjen. Olyan, mintha tűzoltáskor menekítenék az ott lévő embereket és még odamenne néhány- de minket is tessenek menekíteni.
^ Én mindezt tudom.
Miből tűnt úgy, hogy nem? :O
bocs, a válaszodból kimaradt ez a kérdéshez tartozó legfontosabb dolog - és ezért elsikkadt. Sőt ezzel félre is siklott:
"de a hajléktalanok többsége igenis tehet arról, hogy az utcára került;"
- ez nem ide tartozik - mert nem "bosszúból" nem kapnak a menekülteknek szánt élelemből, hanem mert ez tűzoltás és nincs ott keresnivalójuk, hogy még + őket is menekítsék a tűzoltók.
Oks.
(Visszanéztem, itt tényleg nem írtam részletesen. De a napokban egy másik kérdésnél igen. Még a linkedet is lenyúltam egy régebbi kérdésből. :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!