A szülést segítő homeos szereket és teákat mikor kell elkezdeni enni, inni? Orvossal kell ezt egyeztetni? Miket és mikor szedjek?
Általában a 36.-37. héttől javasolják, de orvosa válogatja.
Nálunk a kórházban úgy van (ha vajúdás és szülés közben is alkalmazni kívánod), hogy van egy formanyomi, lényegében egy nyilatkozat, hogy kéred a homeos cuccok alkalmazását, arra kell a dokitól egy aláírás, utána a szülésznőtől is. Amikor mentem az első NST-re (előző nap töltöttem a 36. hetet), akkor beszéltem egy szülésznővel, aki leírta a "receptet", mármint mikor mit kell szedni. Pár nappal ezelőtt volt hasonló kérdés, ott le is írtam részletesen, nekem hogy javasolták, esetleg keresd meg.
A málnalevél teát a 36. héttől iszom.
Én a védőnőt, majd szülészeten a szülésznőt kérdeztem.
Az elsővel csak vajúdás alatt szedtem, már a kórházban, akkor azt mondták, hogy felváltva a cimicifugából és a caulopyllumból 5-5 golyót.
A másodiknál már szedtem a 36. héttől, reggel az egyikből 5, este a másikból 5 golyó. Itt a szülésnél egyszerre szedette velem félóránként a szülész mindegyikből 5-5 golyót.
Amúgy ártani nem tudnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!