Jobbik egyházpártisága az ateistákat hogy érinti?
Én magam ateista vagyok és ha most vagy 4 év múlva jobbik nyeri a választásokat akkor mire számíthatók?
mennyire radikális a kereszténységtámogatottsága?
Mert a holokauszt-tagadást tiltó törvény aztán demokrácia a javából, ugye? Az illegitim kormány, mely egy jogállamban már ezerszer megbukott volna, de itt még mindig áll, az aztán demokrácia. A Jobbik erőteljes kiszorítása a médiából megint demokrácia.
És míg a Jobbik a keresztény erkölcsöt erőltetné, addig a jelenlegi rablóbanda a megszorításokat erőlteti rád (hiszen nem tehetsz ellenük semmit). Melyik lenne jobb neked, a sok megszorítás, vagy a keresztény erkölcs?
ez a hittan erkölcstan a legnagyobb hülyeség.. sorkatonaság kéne ott tanulna az ember némi tiszteletet, meg megalázkodást.. nem lennének ien divatmajomselyemrambók minden második utcasarkon...
hittant minek tanitanának? h ha én nem vagyok vallásos? vagy más vallásba hiszek? kb a hittan óra oan lenne mint a mostani rajz ének tesi órák, senki se venné komolyan hisz hova számit?
19:01
Nem csak az enyém, hanem minden jóérzésű magyar ember tudja hogy, ma romokban van a közbiztonság (megint csak a cigányság példáját kell felhoznom) és a tinédzserek is elfajultak, részben az állam, részben a szülők hibája. Ezért kellene mindkettőt korrigálnia az államnak, ha már sokan nem bírják megnevelni a gyerekeket, de sokszor az se ér semmit, mert ha bekerülsz rossz társaságba hamar átváltozik az értékrendje az embernek, és ugye ennek elég nagy esélye van, ezt az esélyt kellene csökkenteni.
Az adófizetés azért kötelező, mert annak hiányában a pl nem lenne egészségügy, önkormányzat, a városban nem lenne semmi világítás, tömegközlekedés, és a többi. Ha ez lenne, ott tartanánk ahol pl Kabul.
Az erkölcsről: Az is erkölcs, hogy nem lopunk, de azt azért büntetik, mert másnak abból kára származik. Abból meg semmi kára sem származik a legtöbb embernek, hogy egy 18 éves lány 10 pasival volt, ez a magánügye, és a politikának ehhez nincs köze.
Azért nem kéne átesni a ló túloldalára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!