Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek ártottak a menekültek?

Nektek ártottak a menekültek?

Figyelt kérdés
Lökdöstek? anyáztak? leköptek ? loptak? késeltek?...a legkissebb atrocitás is érdekel...
2015. aug. 31. 22:18
1 2 3 4
 31/32 DuplaKV ***** válasza:
44%
Én jelenleg Szegeden lakom, de még nem találkoztam közvetlen közelről menekültekkel (nem járok a vasút állomás felé). Csak a buszból láttam Mórahalom mellett, ahogy az út mellett igazoltatta őket a rendőr, meg egy kiskertnél láttam, ahogy szedik a fáról az almát. (Nem volt elkerítve a telek)
2015. szept. 1. 21:43
 32/32 anonim ***** válasza:
60%

Szóval a NATO szükség esetén szembeszállna egy atombombával is rendelkező nagyhatalommal (oroszok), de a balhézó arabokat meg tétlenül nézné, mert ők nem oroszok? Érdekes. :D

Nyugodtan lehet rettegni, de szerintem előbb üt el egy részeg sofőr, tesz el láb alól az egyik haragosod, vagy szenvedsz valamilyen balesetet, minthogy a migránsok unalmukban legyilkolnak mindenkit.

2015. szept. 1. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!