Nektek ártottak a menekültek?
Az adómból felújított Keletit lakják le. Az adómból építenek nekik tranzitzónát. Vagy pl az adómból fizetett rendőröknek kell eljönni onnan ahol az én közbiztonságomat kellene fenntartaniuk. (Gondolom nem a traffipaxok mögül lettek levezényelve a határa.)
Nekem ennyit ártottak. Jah meg a gyomrom kifordul amikor feljövök a 2-as metrótól. Pedig borsodban nőttem fel, hozzászoktam a kellemes illatokhoz a buszokon.
22.37
egyszer olyan szívesen belenéznék valaki az adóbevallásában, aki azon lovagol, hogy az ő adója így megy úgy. :D
mivel a kormány körülbelül az éves költségvetés 0,002% százalékát költi a menekült helyzetre, így könnyen ki tud számolni, hogy legalább 40 forint ment erre az adódból. te vagy az igazi áldozat és a 40 forintod...
Bocs az őszinteségért, de: felfordul a gyomrom, amilyen szag a keleti környékén van az undorító. Alig tudtam hétfőn bejutni tőlük a Keletibe, sőt férfi létemre féltem, ha nem lett volna méterenként rendőr, akkor inkább el is mentem volna. Személyesen nem ártottak, de hadd ne örüljek neki, hogy itt van illegálisan több tízezer olyan ember, akinek semmi köze az országhoz és hatalmas összegek mennek el az ellátásukra. Ezek az emberek onnantól, hogy túlmentek a polgárháború sújtotta arab országokkal szomszédos országokon, Törökországon, Görögországon, Macedónián, Szerbián, Bulgárián, Románián, Bosznián, Horvátországon vagy akármin, már nem háborús menekültek, hanem szimpla illegális (gazdasági bevándorlók). Mégis mit akarnak? Fél tucat olyan országon kellett keresztül jönniük, ahol a szír vagy iraki életszínvonalnál sokkal nagyobb a jólét és béke van. Átjutni Németországba (valamiért ez a mániájuk). És utána mi lesz? Pár éven belül x millió ember állampolgárságot akar?
Semmi kedvem még évekig amíg ez lecseng, sátrakat, húgy és szarfoltokat meg földön fekvő, koszos embereket kerülgetni meg félni, hogy mikor rabol ki valaki. Igen bazzeg, lehet, hogy most a költségvetés 0,004 százaléka megy el rájuk, érdekes módon az idei költségvetés ennek töredékét kitevő stadionépítésekkel meg a világ tele van kürtölve. Attól, hogy kicsi százalék valami a költségvetésben, még óriási pénzt jelent aminek ezerszer jobb helye is lenne.
Nem, nem ártottak azok senkinek... Nem is fognak. Elég komoly ember lehetsz, ha "férfi létedre" féltél elmenni a Keletibe, a zsírkrétázó ötévesek meg a szunyáló szüleik mellett... Én pokrócot is vittem nekik, na ehhez mit szólsz? Azokon alszanak többek közt... A szag ne zavarjon, hidd el, ebben az országban a menekültek bűzlenek a legkevésbé.
Szeretettel: Egy illuminatus gyíkember
22.53
apró tények:
- stadion építésre a többszörösét költjük mint a menekült ügyre
- a menekültügy emberek túléléséről szól, ellenben a stadion mutyikkal
- tucat szám épít focistadiont egy olyan ország, amiben a foci enyhén szólva is ócska
- egy parányi faluban a miniszterelnök háza mellé több ezer fős stadiont építünk, mert ő szereti a focit. ilyesmi dél-amerikai diktatúrákban talán normális lenne.
Többször le akartak már venni pénzzel, pofátlan módon leszólítva, holott a magyar törvények szerint az ilyesfajta koldulás tilos. És ha nem is próbálkoznak be, akkor is szörnyű már maga a látvány, ahogy padokon vagy a földön ülnek/fekszenek, iszonyatos bűzt árasztva maguk körül kb. 3-5 méter sugarú körben, körülöttük mocskos reklámszatyrok és vizeletfoltok... :(((
Pár hete meg a Király utca Deák tér felőli végénél három ilyen szakadt, alkoholtól bűzlő tróger beszélgetett, egyikük meg egy rohadt nagy kalapácsot lengetett a kezében, hát majd' megállt bennem az ütő...
Óóó, várj, mindezek, akikről írtam, nem is menekültek voltak, hanem MAGYAR CSÖVESEK, ALKOHOLISTÁK és HAJLÉKTALANOK, szerte Budapest utcáin.
Menekültekkel még soha nem volt semmi problémám. Tegnap óta sem történt változás, mióta ugyanezt leírtam. A fenének kell ugyanazt minden nap megkérdezni???
Ja, eszembe jutott valami, csak hogy örüljél: Az egyik ismerősömnek már több menekült is próbált "udvarolni", az egyik még a kezét is megkérte, röpke pár perces beszélgetés után. Ezt veheted kisebb atrocitásnak, ha ettől boldogabb leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!