Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nektek ártottak a menekültek?

Nektek ártottak a menekültek?

Figyelt kérdés
Lökdöstek? anyáztak? leköptek ? loptak? késeltek?...a legkissebb atrocitás is érdekel...
2015. aug. 31. 22:18
1 2 3 4
 11/32 tetro ***** válasza:
60%

23.16

nálunk van egy csöves. rendszeresen összehugyozza magát, büdös mint az állat. az arca össze van törve, és lényegében nincs orra. nagyon visszataszító. Sándornak hívják. komolyan, van neve. rendszeresen adok neki pénzt, meg a használt ruháimat hordja. tudom tudom fogadjad be mocskos libsi, de nem szeretném. de ma reggel adtam neki 200 Ft-t. az pont az ötszöröse, mint amennyi a hisztis válaszoló adójából a menekültekre ment.

2015. aug. 31. 23:30
 12/32 anonim ***** válasza:
67%
Berta Wooster, nem csalódtam benned <3 az eleje azért elbizonytalanított :D
2015. aug. 31. 23:31
 13/32 anonim ***** válasza:
45%

"- a menekültügy emberek túléléséről szól, ellenben a stadion mutyikkal"

Ajjj ez már lerágott csont, az emberek túlélnék Görögországban is és Törökországban is és Olaszországba is de nem, nekik németbe kell menni ez nem túlélés, kérlek ne használd ezt a szót azokra, akik verekedik át magukat a tőlünk iparilag 20x fejlettebb Csehországon, mert nekik ott se jó.

2015. aug. 31. 23:33
 14/32 tetro ***** válasza:
16%

23.33

és az emberek 90%-a ott is marad. az a maradék 5% bizonyára ott is reménytelennek látja a helyzetet, gondolom számodra is érthető okokból, ezért tovább megy.

2015. aug. 31. 23:36
 15/32 anonim ***** válasza:
25%

@ 11.:

Már több kérdésnél is írtam különböző hajléktalanokról, itt is tudnék kb. egy kisregényt. De megkímélem tőle a t. társaságot, már rég aludnom kellene. :(

@ 12.:

Köszi. :)

(Percek óta nem bírom abbahagyni a vigyorgást, amint elképzelem az "elbizonytalanodott" arcokat, úgyhogy duplán. :)

2015. aug. 31. 23:51
 16/32 anonim ***** válasza:
57%

"gondolom számodra is érthető okokból"

Nem sajnos nem értem miért nem jó egy menekültnek Csehország, és miért Németországba akar menni amikor "elvileg" csak ideiglenesen lehet ott amúgy is.

És egyébként egy konkrét eseményre céloztam, 1-2 hete Prágában volt egy menekülttáborban zavargás, hogy engedjék őket Németországba tovább, gondolom nem az 5% miatt adta le a híradó.

Csak nem arra célzol, hogy Németország befogja őket fogadni, mármint aki maradni akar? És ők ezt tudják előre vagy mi?

2015. aug. 31. 23:52
 17/32 tetro ***** válasza:
46%

23.52

szerintem egyszerűen nem tudnak semmit az EU-ról. azt viszont sok helyről hallották, hogy Münchenben meg Berlinben jól lehet élni, ott sok a lehetőség. és logikusan oda akarnak jutni, ahol a legtöbb lehetőség van. persze ha a Keletinél azt látnák, hogy itt a kánaán, akkor biztos megállnának. szerintem nem ezt látják...

2015. aug. 31. 23:54
 18/32 anonim ***** válasza:
76%
Magyarországon, Görögországban, de Csehországban sem lenne túl sok esélyük új életet kezdeni. Mert az egy dolog, hogy a magyar itt többé-kevésbé meg tud élni, de egy bevándorló más eséllyel indul. Németországban vagy Angliában elvállal valami segédmunkát, amit még nyelvtudás hiányában vagy gyenge nyelvtudással is megtehet, kibérel sokadmagával valami ócska szobát, és fél év alatt egyenesbe jön, nálunk vagy a görögöknél esélye nem lenne ilyen munkát találni, de ha mégis talál, negyed annyiért, másrészt sokkal jobban ki lenne szolgáltatva.
2015. szept. 1. 00:04
 19/32 anonim ***** válasza:
27%
Én inkább nem akarom megvárni. Az indiánok már így is elég gondot okoznak.
2015. szept. 1. 01:16
 20/32 anonim ***** válasza:
71%
Nem, ellenben a honfitársaim napi szinten anyáznak, boltban lökdösnek, péntek este kötekednek, kocsival b.@sznak megadni az elsőbbséget, és majdnem elütnek, és még sorolhatnám.
2015. szept. 1. 02:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!