Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki az a több, mint másfél...

Ki az a több, mint másfél millió félőrült, aki még mindig a narancsra szavazna?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 13:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát azért Jobbik kormánynak nem örülnék.
2015. aug. 31. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Milyen okból?
2015. aug. 31. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
57%
Pl olyanok akik a családi adókedvezmény miatt többet keresnek mint előtte. Egyszerű 3 gyerekes gyári munkás keresett 130 ezer nettót most meg haza viszi a bruttó fizetését úgy kétszáz ezer körül. Nem nehéz rá jönni kire fog szavazni.
2015. aug. 31. 20:16
 14/16 A kérdező kommentje:
12. mert logikailag megalapozatlannak tartanám, ha egy nekem nem tetsző, jobbik programját jórészt megvalósító fidesz kormány után a jobbikot támogatnám és ez a vonal folytatódna, csak durvábban. Nekem a fidesz bemutatója bőven elég volt, így egy jobbik kormányt nem támogatok. Ha bármilyen új értelmes ember, új párt elindul, bármelyik oldalról, én arra szavazok, félretéve a jobboldaliságom.
2015. aug. 31. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Á a Fidesznek meg a Jobbiknak nem sok köze van egymáshoz. Nézd a Paralament TV-t ott vannak közvetítések, ajánlom.

Attól hogy valamiben támogatják őket az még nem azt jelenti, hogy nem ellenzéki párt aki zsigerből nem köpi le a másik javaslatát. Ami jó azt támogatják ami nem, azt nem. Egyébként a dolgok 90%-ában homlokegyenest mást gondolnak, és a maradék 10%-ból amit megszavaznak, másképp valósítanák meg a 9%-át.

2015. aug. 31. 20:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Engem nem győzöl meg, bocs.
2015. szept. 1. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!