Van másfél millió forintom, jelenleg OTP folyószámlán. Hol érdemes lekötni? Mibe fektessem?
Figyelt kérdés
Külföldi állampolgár vagyok.Nem akarok vállalkozást csak vmi jó kamatot keresek.2015. máj. 29. 10:23
1/8 anonim válasza:
"csak vmi jó kamatot keresek"- viccnek szántad ugye?
2/8 anonim válasza:
Olyan alacsonyak a kamatok, hogy ekkora összegnél mindegy hová teszed, érdemi összeget nem fogsz kapni rá.
Talán az állampapír javasolható.
3/8 anonim válasza:
Állampapír, legbiztonságosabb befektetés. Évi kb. 2-4% kamatot ad (attól függ melyiket veszed).
4/8 anonim válasza:
Egy ilyen szar állam állampapírjába fektetni meg szerintem a legnagyobb hülyeség. Én valutában tartanám.
5/8 anonim válasza:
Valutában? És ha kedvezőtlen irányba megy az árfolyam?
6/8 anonim válasza:
Az USD kamatemelés előtt áll, gyakorlatilag csak felfelé mehet.
7/8 anonim válasza:
A legbiztonságosabb és a legolcsóbb tényleg az állampapír lenne. A Kincstárnál költségmentesen lehet számlát vezetni, és az 5 éves PMÁK 3,5% infláció feletti kamatot fizet. Ha ennél többre vágysz, nyiss számlát egy banki háttérrel rendelkező brókernél (KBC-t ajánlom a költségek miatt) és vegyél részvényeket, kötvényeket. Ezek jóval többet hozhatnak mint az állampapír, de sokkal kockázatosabbak is.
8/8 anonim válasza:
Hopsz, szerintem külföldiként PMÁK-ot pont nem tudsz venni, bocs. Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!