Honnan érkezik ez az elképesztő mértékű gyűlölethullám?
Évek óta olvasok hírkommentet, fórumot, 2008 óta jelen vagyok itt is. Vegyes hírportálokról tájékozódom, és mindig kíváncsi voltam az emberek véleményére adott témában. Az utóbbi hetek történései azonban komolyan megijesztenek és elkeserítenek. Korábban csak a gyerekgyilkos, állatkínzó és hasonló cikkeknél olvastam hasonlókat, mint amit a menekültkérdésben mostanában, különösen az elmúlt 2-3 hétben. Semmi bajom a racionálisan érvelőkkel, el tudom fogadni a pro-kontra érveket, mert mindkettőben van igazság, de a különböző, elvetemült kivégzési és kínzási módszerek, amiket több száz (vagy több tucat, feltételezvén, hogy biztosan vannak bérkommentelők is) ember megjelenít, jobban megijeszt, mint bármilyen menekülthullám.
Mi okozza ezt az egészet, és meddig mehet még el?
Persze.
Mert a kurucinfo,alfahír,harcunkinfo az igazi hirmondó.
Csak tudnám ki az a hülye aki beveszi amit ott írnak.
(Mielőtt valaki írná hogy zsindex meg stb. szólok hogy nem is szoktam a neten politikát olvasni de még az ujsâgot se.)
És amúgy is ha te nemvagy egy náci aki tagadja a holokausztot akkor eggyszerűen le leszel pontozva.
Az nem baj hogy te simán csak logikus választadsz merg csak az a jó aki náci,kurucot olvass és még plusszba ő nagy magyarnak hiszi magát(pedig legalább ha hülye akkor azzal ne szégyenítse az országot hogy ő is magyar).Bocs ha félre gépeltem telefonról írok és még fáradt vagyok.
"szélsőliberális média = minden ami rendelkezik impresszummal?"
Nem.
szélsőliberális média = minden ami magyargyűlötre buzdít
10.27
mondj már ilyen médiumokat, amik szerinted a magyarok gyűlöletére buzdítanak. vagy úgy érted a magyargyűlöletet, hogy a magyarokat buzdítják gyűlöletre?
Már magát a magyargyűlölet fogalmát sem bírom megérteni. Megköszönném, ha valaki elmagyarázná, lehetőleg nem tőmondatokban, mert komolyan érdekel, hogy kik és miért gondolják ezt, kiről és miről. Eddig többségében csak odabökött egyszavasokban találkoztam a kifejezéssel, többnyire fröccsenő módon...
Az, hogy "szükségem van"-e a bevándorlókra, irreleváns kérdés. Senki nem örül ennek a helyzetnek, vagy így, vagy úgy, de miért merül fel egyáltalán a népirtás gondolata? Ennyire ostobák lennénk, hogy egy cseppet sem tanulunk a saját hibáinkból?
Kézenfekvő példa, akik azon sajnálkoznak, hogy csak X számú ember fulladt meg a kamionban. Miért? Kinek jó ez? Miben segíti a mi helyzetünket? Technikailag tény, hogy eztán ennyivel is kevesebb emberről kell gondoskodni, de hogy képes eztán valaki nyugodtan aludni?
Úgy gondolom létezik járható út a maximális elfogultság, szabad tér biztosítása, és a mészárlások megvalósítása között, de úgy érzem, a többség képtelen egyensúlyban tartani a kettőt. Mindenki csak a saját oldalát védi, képtelenek a kritikára, legyen az liberális vagy nacionalista érzelmű ember, bár talán ez már intelligencia kérdése is... Szerintem mindkét oldalt bőven van miért kritizálni.
Nem értem miért kell egyből gyűlölködőnek nevezni azokat akik nem szeretnék hogy ide jöjjenek a bevándorlók.
Annyi erővel oda viszek valaki lakásához 100 kóbor kutyát és ha nem fogadja be mindet azt mondom rá kutya gyűlölő.
Mészárlást senki épeszű ember nem tervez, de ha anélkül nem lehet távol tartani az illegális bevándorlókat, akkor igenis erőszakot kell alkalmazni.
#10 Elég szomorú, hogy csak a szélsőliberális médiumoknak lehet impresszumuk, mert aki bizonyos témákban igazat ír, az büntetésre számíthat. Ennyit a sajtószabadságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!