TV2 fasiszta? Elképesztő felfedezés!
Ma néztem a családi titkokat, és elképesztő felfedezést fedeztem fel.
A fehérrel bekarikázott kör, nagyon hasonlít egy Nagy-Magyarországos matricára.
Most akkor a TV2-jobbikos?
Ez tényleg zseniális felfedezés :)
Írj nekik, hogy elfelejtették kikockázni!
Látja ezt Virág Elvtárs? Micsoda fasiszta pribékek ezek.
Bárányba bújt nácik.
Ne legyél nevetséges! Ettől senki nem lesz fasiszta, jól tudod te is. Ez pusztán irredentizmus, magyarországi szélsőséges magyarok cicaharca arról, hogy ki a magyarabb, aminek az eredménye, hogy pont azok, akiket védeni akarnak szenvedik el a pont ebből táplálkozó kiközösítést a környező országokban. Én értem, hogy nem lehet bakancsban masírozni, ha nincs gyűlölet, márpedig ha megszűnik a gyűlölet, akkor megszűnik minden ami abból táplálkozik (pl. Jobbik, határontúli magyarok kiközösítése).
Aki jót akar a környező országokban élő magyaroknak, az ne szítsa a gyűlöletet! Önmagában már ettől jobb lesz a helyzet, plusz a határok megnyíltak, közös szabályok vannak, tehát indulhat a közös élet. Kit izgat innentől kezdve, hogy egy térképen hol van a vonal, ha se nyelv, se kultúra, se jogszabályok nem választják el egymástól a magyarokat?
"Ez pusztán irredentizmus, magyarországi szélsőséges magyarok cicaharca arról, hogy ki a magyarabb"
El vagy tévedve. Az irredentizmus nem egy 21. századi "szélsőséges cicaharc".
olvasgass:
6-os kommentelő, a cionizmus is egy irredenta mozgalom.
Kíváncsi lennék a véleményedre róluk.
Ez miért fasiszta?
Csak egy matrica a hűtőszekrényen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!