Nem elképesztő ez a kettős mérce?
Sajnos a kettős mércét már megszoktuk.
Én nem kimondott kuruc kedvelő vagyok, sőt ha csak onnan értesülök valamiről az nem veszem kp nak, de sajnos igaz.
Sok sok dolgot csak ott jelentetnek meg, ami szintén figyelemreméltó.
Jah kimentek és megrongálták őket hogy legyen miről írniuk. Szánalom. De amúgy egy kopjafának mi köze a szélsőjobbosokhoz? Semmi. Csak a debil nácik ezt sem tudják. Na de se cink én jót röhögtem.
46% , téged fizetnek ezért?
Igenis , egyenlőként kellene kezelni , nem szabadna zsidó sír , temető és magyar emlékmű között különbséget tenni.
Ugyebár a gojok alsóbbrendűbben.
A "magyar" emlékműveket simán letörik, szétszedik, elviszik.
A holokauszt emlékművekre pedig ráírják graffitivel, hogy "Büdös zsidók, gázkamrába veletek! Hail Hitler! SS".
Ennyi a különbség. Itt nem a rongálásról van szó, hanem a közvetített politikai üzenetről.
Egy emlékmű és egy sír között van különbség. Sírokat NAPONTA rongálnak. Ha nem a kopjafát barmolják szét akkor a gránit köveket törik össze stb stb. Ha mindegyikről be akarnának számolni a híradó 2-3 órás lenne és másról nem is beszélnének. Azért nem ugyanaz a kategória amikor szélsőjobbosok összefirkálnak, megrongálnak egy emlékművet. Még büntetőjogilag sem egy kategória.
Most komolyan, egy vidéki kopjafa mondjuk mindennel együtt érjen 100.000 Ft, tud róla 100 ember. Ha én letöröm és hazaviszem az egyik lovasszobor fejét a Hősök terén, azt hogyan pótolod? Meghalt a készítő, még ha újra el is lesz készítve, az már nem ugyan az.
Egyébként meg ne felejtsük el, hogy mi most a médiáról és nem a politikáról beszélünk, a zsidós hírek szépen megosztják az embereket, van reakció, izzanak a fórumok, megy a vita, éppen ezt a reakciót várják egy bulvárhírtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!