"Drámai infláció - Elképesztő élelmiszerár-emelkedés" Vélemény?
2011. máj. 11. 17:16
1/27 anonim válasza:
ki lehet menni a Kossuth térre és hangosan meg lehet köszönni
2/27 anonim válasza:
Szerintem még mindig nem elég drága a kaja, ha olyan élvezeti cikkre telik, mint az internet...
3/27 anonim válasza:
az internet már nem élvezeti (luxus)cikk. havi 2-3 ezer forintért szélessáv már nem az.
4/27 anonim válasza:
Kérdező!Ezen te még meglepődsz??Mert én már nem nagyon....
Amúgy meg aki azt mondja hogy az internet luxus cikk az hülye!2000 ezer ft a UPC-nál egy hónapra.Akkor már ez az egy élvezete legyen annak akinek nyaralásra nem tellik!
5/27 anonim válasza:
Hát azért 2000 forint még elválaszthat az é haláltól. De akkor vegyük a dohányt...
6/27 anonim válasza:
Hát igen, sajnos ez van. Tavalyi év termése kritikán aluli volt, amit sikerült összehozni, annak is egy része ment külföldre. Lehet menni tüntetni, de az árakat nem a kormány diktálja, hanem a piac. Egyedül az üzemanyagárak jövedéki adóját lenne már ideje visszavenni, bár szerintem ettől nem csökkennek az árak, mert a kereskedő nem fogja olcsóbbért adni, inkább örül, hogy többet keres.
7/27 anonim válasza:
Ez csak az ostobábbját érinti, aki nem termel semmit magának.
8/27 anonim válasza:
"De akkor vegyük a dohányt..."
Na igen, a dohány áremelés az viszont felháborít.
9/27 escrogar válasza:
valóban, a jövedéki adó csökkentése a benzinen aránytalan teher lenne a költségvetésre nézve. illetve nagy fegyvertény, hogy az EU nem engedi, hiszen ők határozzák meg.
10/27 anonim válasza:
Pedig jobb lenne ha a benzinről az adót a dohány és alkoholtermékekre helyeznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!