"Drámai infláció - Elképesztő élelmiszerár-emelkedés" Vélemény?
"ki lehet menni a Kossuth térre és hangosan meg lehet köszönni"
Mindenkinek, aki miatt repcét termelnek a fél országban búza helyett.
"az internet már nem élvezeti (luxus)cikk. havi 2-3 ezer forintért szélessáv már nem az."
2000Ft az egy háromfős családnak 2-3 nap kaja. Okosba' 4... Vagyis a hónap 10%-a. Aki éhen akar halni és nem interneten dolgozik (nem sok ilyen van), annak igenis luxus.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:15
Na azt én megnézem mit főzől te 2000 ft-ból 4 napra 4 embernek....
Én magamnak főzök annyiból 3 napra és nem fejedelmi kaját azt hozzá teszem!
"Kérdező!Ezen te még meglepődsz??Mert én már nem nagyon...."
Jaj dehogy lepődök meg.
Csak kíváncsi voltam a véleményekre.
Az a helyzet,hogy nekem már nagyon demagóg szöveg ez a"hát az előző évben rosszul termeltünk,de majd talán jövőre".
Az utóbbi 22 évben félévente elhangzik ez a mondat.
Már nem jó kifogás.
tetris
Ez igaz,csak az a baj,hogy nem mindenkinek telik rá.
A válasz írója 46%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:03
És akik havi 75-80 ezer forintból élnek 3-an(anya+ 2 gyerek)?Nem egy ilyen van főleg itt kelet-Magyarországon.
Vegyünk egy egyszerű 2 szobás lakást.
Havi szinten elmegy a gázra mondjuk 8000 Ft,a vízre is elmegy mondjuk 8000 ,a villanyra úgyszintén.Ez már 24000 Ft.
Napi szinten a 3 főre jutó étkezés legrosszabb esetben is ilyen árak mellett 2000 Ft/nap.
Számoljuk csak ki!
30*2000=60000
60000+24000=84000Ft(!)
És 75 ezret keres egy hónapban.
Vagy gazdag családból származol és nem tudod felmérni mások helyzetét vagy fiatal vagy(megsaccolhatom a korodat?16?).
Termelje meg magának az élelmiszert? Tavaly a kertemben l kg borsót tudtam leszedni, minden,amit elvetettem,ott rohadt meg a sok esőtől a földben! Legalább 10 kiló szamócával együtt! Az idei év sem indul jól.
A net pedig,ahol iskolás gyerek van,nem luxus,hanem szükséges. Már az 5.-es gyerekeknek is neten adják fel a feladatot,és ott is kell válaszolni rá. Ha nincs gép,akkor a könyvtárba mehetnek,egy órára 500.- Ft-ért.
Ez többe kerül,mint az előfizetés. A net mellett kevés helyen van nyomtató.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:15
Igen cimbora, okoskodjál. Észak-Koreában veszed az alapanyagokat és ott is főzöd meg?
Te tájékozatlan vagy ennyire aljas vagy, hogy itt ferdítesz, mi több, hazudsz. 4 napra egy 4 fős család 2000 ungarische magyar forintból kijön.
Akkor számoljunk egy picit cimbora:
2000 Ft 4 napra 4 fő, ugye ezt sikerült felböfögnöd.
500 Forint 1 nap a 4 főnek a kaja - eddig ugye tudsz követni?
125 Forint 1 nap 1 fő
éljél 1 hónapig napi 125 forintnyi kajából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!