Honnan érkezik ez az elképesztő mértékű gyűlölethullám?
Évek óta olvasok hírkommentet, fórumot, 2008 óta jelen vagyok itt is. Vegyes hírportálokról tájékozódom, és mindig kíváncsi voltam az emberek véleményére adott témában. Az utóbbi hetek történései azonban komolyan megijesztenek és elkeserítenek. Korábban csak a gyerekgyilkos, állatkínzó és hasonló cikkeknél olvastam hasonlókat, mint amit a menekültkérdésben mostanában, különösen az elmúlt 2-3 hétben. Semmi bajom a racionálisan érvelőkkel, el tudom fogadni a pro-kontra érveket, mert mindkettőben van igazság, de a különböző, elvetemült kivégzési és kínzási módszerek, amiket több száz (vagy több tucat, feltételezvén, hogy biztosan vannak bérkommentelők is) ember megjelenít, jobban megijeszt, mint bármilyen menekülthullám.
Mi okozza ezt az egészet, és meddig mehet még el?
Ezen én is sokat sokat gondolkoztam, és nem bírom megérteni.
Talán tanulatlanság, mások nem ismerése, de ez sem indok. Nem értem, de nagyon nagyon aggaszt.
Meddig mehet el? Remélem többen vagyunk, mint ők, és így nem a végletekig, mert akkor nagyon cudar világ lenne.
3-as! Nincs szükségem a menekültekre és nem is örülök nekik!
DE: szerencsétlen embereket jóérzésű ember NEM gyűlöl!
A magyaroknak lételeme a gyűlölködés, melyet az aktuális kormányzat mindig meglovagol, az állampolgárok pedig vevők rá, hogy mindig találjanak egy olyan réteget, mely jól behatárolható és a problémák okozója.
Ha tegyük fel lesz népszavazás a férfiak 40 év szolgálati viszony utáni nyugdíjazásáról, már látom magam előtt, amint a lusta dolgozni nem akaró férfiak lesznek a célpontok. Hiszen egy férfinak az a megbecsülés, ha 60 évesen is nehéz fizikai munkát végezhet, aztán nyugdíj előtt egy koporsóban viszik a hullaházba. Aki mást mond, az naplopó senkiházi, akinek nincs helye munkaalapú társadalmunkban és kitűzött céljaink elérését akadályozza, elért vívmányaink rombolja.
08.42
szélsőliberális média = minden ami rendelkezik impresszummal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!