Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az normális, hogy szeretem az...

Az normális, hogy szeretem az országot, a tájait és a történelmét, de utálom az embereket, akik itt élnek?

Figyelt kérdés
Amikor azt mondják "szeresd a hazádat", akkor mire gondolnak? Én szeretem az országot, de a körülöttem lévő emberek, akik ultrapesszimisták az utcán, suliban megaláztak, fórumokon csak a másik fikázása megy, őket miért kell szeretnem az országgal együtt.
2015. aug. 29. 10:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Hogyne lenne normális.

Nem is lennél normális, ha szeretnéd őket.

2015. aug. 29. 10:14
 2/13 anonim ***** válasza:
40%
Rasszista vagy, utálj minden egyes embert a világon, úgy igazságos.
2015. aug. 29. 10:35
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Azt hiszem, én is valami ilyesmit érzek. Szeretem a hazám, de a mostani magyar emberek nagy részét egyenesen gyűlölöm.
2015. aug. 29. 10:39
 4/13 anonim ***** válasza:
64%

Velem is így van, szeretem az országomat minden tekintetben, de a magyar emberek nagy részét utálom!

Rosszindulatú, görcsös, problémás, válogatós nép. Sokat voltam már külföldön, és ilyet Sehol nem tapasztaltam, mindenhol kedvesebbek voltak... Még Romániában! is (nem a székelyekre gondolok) lazábbak és összetartóbbak az emberek, mint itt!

2015. aug. 29. 10:39
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Ha utálod az embereket és ilyen magadnakvaló pesszimista vagy, akkor mit vársz a többiektől. Magadat látod bele mindenkibe.

Furcsamód engem csupa szerethető kedves ember vesz körül, az utcákon is ilyen embereket látok.

Valószínűleg az iskolában is azért bántottak, mert mindenkivel csak bajod volt, már akkor mindenkit utáltál.

2015. aug. 29. 10:46
 6/13 anonim ***** válasza:
35%

Ha én azt mondanám, hogy szeretem Izraelt, a tájait, a Vörös-tengert, meg a libalevest macesz-gombóccal, de a zsidókat utálom, mint a sz*rt, akkor vajh mit mondanának rám a zsidók?

Azt, hogy egy szemét antiszemita vagyok.

Aki a magyarokat utálja, az mi?

Hungarofób, nemde?

2015. aug. 29. 11:07
 7/13 anonim ***** válasza:
20%
Én büszke hungarofób vagyok.
2015. aug. 29. 11:08
 8/13 anonim ***** válasza:
13%
Ugyan úgy vagyok mint Te, erre nincs megoldás, ilyen világba élünk.
2015. aug. 29. 11:12
 9/13 A kérdező kommentje:

#6 Nem mondtam, hogy ki akarom írtani az összes magyart és utálom, hogy magyar vagyok, letagadom a magyarságom.

Elkezdem szeretni az összes embert, utána meg ezeket kapom, amiket leírtam a kérdés szövegében.

2015. aug. 29. 11:43
 10/13 A kérdező kommentje:
Akkor egyformán utálom minden ország embereit. Most tetszik?
2015. aug. 29. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!