Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor indul az aláírásgyűjtés...

Mikor indul az aláírásgyűjtés a holo-törvény eltörlését célzó népszavazás kiírásáért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 21:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
78%
én már egy éve jobbikos vagyok, de nem igazán érdekeltek a zsidók... ha valamelyik ismerősöm szidta őket, meghallgattam, de nem igazán érdekelt, nem azt mondom, hogy kedveltem vagy megvédtem őket, de nem is szidtam... a mai nap azomban számomra pálforduló...mától kezdve gyűlölöm őket, amiért rám erőszakolják a problémáikat és a gondolataimat akarják gátolni, és gyűlölöm azokat is, akik a zsidókat szolgálják a mi hátrányunkra.... ma belegondoltam ebbe az egészbe, és elsírtam magam.... az unokáim már nem fogják ismerni Magyarországot...
2010. márc. 10. 22:07
 12/28 anonim ***** válasza:
60%

Hogy miért kell ezt a mocskos törvényt AZONNAL megsemmisíttetni?

Ma ezzel még csak a holoDOGMÁT erőltetik ránk és teszik megkérdőjelezhetetlenné.

Holnap kikiáltják Gyurcsótányt és Vikikét istennek, és ezt teszik megkérdőjelezhetetlenné.

Holnapután pedig kihirdetik, hogy bárki aki megkérdőjelezi az ISTENI létüket és hatalmukat azt AZONNAL végezzék ki.

De aki csak nem tapsol nekik elég hangosan, azt is.

Na ezért.

2010. márc. 11. 01:00
 13/28 anonim válasza:
40%

nem kell megszüntetni a törvényt!

nem tagadni kell a holokausztot, hanem helyeselni!

2010. márc. 11. 15:36
 14/28 anonim válasza:
70%
én nem tagadom a holokausztot, hanem igenlem!
2010. márc. 11. 15:37
 15/28 A kérdező kommentje:
no de akkor lesz aláírásgyűjtés? erre válaszoljatok
2010. márc. 11. 20:32
 16/28 anonim ***** válasza:
58%
Hát ha elkezded, én benne vagyok.
2010. márc. 12. 21:47
 17/28 anonim ***** válasza:
18%
Nem normális dolog letagadni , büntetni kell aki tagadja . Az aki megkérdöjelezi tagadja az vagy náci vagy nem normális. A emberiség lenagyobb irtásán mit kell tagadni ... Legfeljebb jo hülyének néznek tégéd ...
2010. márc. 12. 22:49
 18/28 anonim ***** válasza:
72%

"Nem normális dolog letagadni , büntetni kell aki tagadja . Az aki megkérdöjelezi tagadja az vagy náci vagy nem normális. A emberiség lenagyobb irtásán mit kell tagadni ... Legfeljebb jo hülyének néznek tégéd ..."

Látom téged is lombikban tenyésztettek ki mindenki kedvenc világhódítói. :)

2010. márc. 12. 23:30
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

kommunizmus büneit nyugodtan tagadhatod,pedig csak 100 000 000 embert gyilkoltak meg a humanizmus nevében.

Persze az 1 millió zsidó is nagyon sok .

Mér ez is holotagadás,mivel nem az általuk elfogadott számot szajkózod.

2010. márc. 13. 10:18
 20/28 anonim ***** válasza:
ha azt mondod, hogy a kommunizmus erősebb volt mint a holokauszt durvább, akkor az is tagadás hivatalosan.
2010. márc. 13. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!