Soha a népszavazási ötleteket engedélyeztettni kell és nincs az a bíró aki megengedne egy ilyen kezdeményezést.
2010. márc. 10. 21:18
2/28 anonim válasza:
Az OVB-nél vagy az OVI-nál kell kezdeményezni, nem tudom, melyiknél, de nem a bíróságon.
2010. márc. 10. 21:22
3/28 anonim válasza:
Hülyeség lenne ezért milliárdokat kidobni,van enélkül is elég bajunk.Ez is egy törvény a sok közül.Ennél rosszabbak is vannak,amin változtatni kellene.
2010. márc. 10. 21:23
4/28 anonim válasza:
Mi a fenének választ egy ország országgyülést ha minden általa meghozott törvényt meg akarnak semmisíteni és kétszázezer ember akarja a hülyeségét tízmillióra ráerőszakolni?
2010. márc. 10. 21:36
5/28 anonim válasza:
Nem tudom, de elérték, hogy még több ember dühös legyen a zsidókra.
2010. márc. 10. 21:39
6/28 A kérdező kommentje:
ma 21:36
mert most nem 200 ember erőszakolta a hülyeségét 9 millióra?
2010. márc. 10. 21:42
7/28 anonim válasza:
Én nem akarom tagadni a holokausztot, szóval nem érdekel.
2010. márc. 10. 21:47
8/28 anonim válasza:
SOHA ! Mert tudjuk kik kezében van a parlament, az igazságügy, a média stb...
2010. márc. 10. 21:50
9/28 anonim válasza:
Én viszont fenn akarom tartani magamnak a jogot, hogy bármikor bármivel kapcsolatosan kétségem támadhasson és ezt megoszhassam másokkal.
2010. márc. 10. 21:52
10/28 anonim válasza:
nem hiszem, hogy csak 200.000 embert dühítene ez.
nagyon sok ismerősöm tartja hülyeségnek, legyen szó jobbikosról, mszp-sről fideszesről. apám bnőjének nagyszülei pedig zsidók voltak akiket elvittek deportáltak. és ő is hülyeségnek tartja az egészet.
ha azt mondom, hogy a kommunizmus "népirtása" olyan mint a holokauszt, akkor az is tagadásnak minősül, hisz a törvényben ott van, hogy ha jelentétkelen színben tünteted fel. Ha egyensúlyba hozol vele egy másik népirtást is, akkor jelentéktelenebb színben fogod feltüntetni. bele lehet magyarázni. és gyakorlatilag így úgy kaphat az ember büntetést, hogy ugyanúgy elítéli az egész népirtást. kíváncsi lennék ha valakinek az lenne a baja, hogy a cigányokat és melegeket irtották a nácik, akkor az ellen felszólalna e valaki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!