Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor indul az aláírásgyűjtés...

Mikor indul az aláírásgyűjtés a holo-törvény eltörlését célzó népszavazás kiírásáért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 21:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%
Értelmes ember nem tagadja, hogy volt holokauszt, eddig sem tette. Aki meg eddig tagadta, ezután is tagadni fogja. Egyébként szerintem ez egy teljesen betarthatatlan törvény, ami nem tett jót senkinek. Ezt hallottam, azt hiszem Wass Albertet idézték, nem tudom visszaadni pontosan: A hazaszeretet azt jelenti, hogy az egy hazában élők szeretik egymást. Na, idáig kellene eljutni végre mindenkinek ebben az országban.
2010. márc. 13. 13:13
 22/28 Zenon ***** válasza:
95%

,,Ez a válasz 18%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 25%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:49"

Már megbocsáss, de mit süketelsz itt össze-vissza?

A Holokauszt a zsidóság történetének legnagyobb népirtása,

az igaz, no de az emberiségé!És az a 150 millió indián + 30 millió maja, akit az európai telepesek, Amerika felfedezői,és az USA alapítói irtottak ki, az mi? Vagy azok is zsidók voltak, hmm?Kitalálom, eredetileg zsidók lakták a Földet, aztán jöttünk mi.Lassan azt akarják elhitetni, hogy a Kárpát-medence is az ő őshazájuk, mi meg jött-mentek vagyunk. Most akkor nagy náci lettem, igaz-é?

2010. márc. 13. 14:09
 23/28 anonim válasza:
61%

Miért nem írtjátok ki egymást aztán én esküszöm majd letagadom pár év múlva még akkor is ha börtönbe kerülök, semmi vész.

Persze csak a gyűlölködőkre gondolok..... :)

2010. márc. 13. 21:36
 24/28 anonim válasza:
0%

Mit kell ennyit izélni a holo eltörléséért, mikor ugyanannyi magyar lett kiírtva mint zsidó!

Akinek nem tettszett amit tetté megöltek ennyi, nem csak a zsidókat gyilkolták!

Maradjon a törvény és kész...

2010. márc. 15. 10:56
 25/28 anonim válasza:
100%

Valószínűleg nem lesz törvény az eltörlésről.

Ebben az országban, ha így haladunk úgyis csak kussolni, meg bólogatni lesz szabad. :(

2010. márc. 16. 13:05
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az országban, ha így haladunk úgyis csak kussolni, meg bólogatni lesz szabad.

Ott a pont! :)

2010. márc. 16. 23:30
 27/28 anonim válasza:
46%

Rossz a kifejezés! (ez sem véletlen!)Sokkal jobb a nemzetközileg erre használt REVIZIONIZMUS kifejezés.

A holokauszttagadók nem azt tagadják, hogy volt-e népirtás. Az volt. Ez tény.

Azt vonják kétségbe, hogy úgy történt-e ahogyan azt állítják és annyi volt-e amennyinek állítják.

Ne mondja senki azt, hogy egy ember is sok, ha ártatlanul pusztul el, mert ezt megint nem vitatja senki.

A gond az, hogy pl. Magyarország is az un. áldozatok száma alapján fizet minden évben kártérítést a különböző zsidó szervezeteknek.

Ezért a holokauszt, mint ÜZLET ellen vannak a revizionisták.

Ajánlom figyelmetekbe a következő írást, érdemes elolvasni:

[link]

2010. márc. 17. 11:24
 28/28 anonim válasza:
A holokausztot tagadni felesleges. Nem tudjuk megkérdőjelezni a deportálásokat, hiszen annak elég sok ember szemtanúja volt. A kivégzéseknek már kevesebb. Az viszont, hogy mi áll a háttérben, nos, arról elég sok legenda, összeesküvés elmélet látott napvilágot. Nem kizárható, hogy a holokauszt tagadásának büntetése mintegy önsajnáltatás a sértett felek részéről. De valóban csak őket kellene sajnálni? Nem csak a kommunizmus áldozatairól van itt szó (például hogy hány embert daráltak a Dunába), de ha régebbre megyünk vissza, ki sajnálja ma már azt a sok millió (?) gyereket, nőt és asszonyt, akiket az inkvizíció öletett meg boszorkány vádjával. A Wicca egyház mégsem veri a mellét miattuk. Vagy azok, akiket a keresztes hadjáratok alatt öltek meg. Szerintem ez a törvény felesleges, hiszen ezzel senkinek a nézeteit nem változtatják meg, csupán a szabad vélemény nyilvánítás jogát vonták meg tőlük, egy demokratikus országban.
2010. márc. 18. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!