Érdekes lenne tudni, hogy Orbán tényleg cigány-e? Nem mintha számítana, de elég gyakran előkerül, amikor róla van szó.
Aki írja, honnan tudja? Próbáltam megnézni a személyes riportokat vele, és még nem találtam erre semmit.
Vagy ha tudni nem tudja, miből gondolja, honnan következtett rá?
Ismétlem, nem számít, csak érdekes lenne.
Szerintem nem számítana, nyugodtan mondhatná. Biztos, hogy sokunknak van cigány a felmenői között, ha nem is tudjuk; nem tudom. Elég sokan nem ismerjük a családfánkat.
A kinézet sem biztos, hogy számít. Vannak szőke kék szemű cigányok is. A felesége családjára is üthetett a lánya, meg vannak a svábok között is mély barna szemű, sötét hajú, sőt lapátfülű emberek.
Ki az a cigányforma barátja, akiről szó van most? Nekem is volt az iskolában cigány padtársam, akiről nem tudtam akkor, hogy az, lehetne nekem is a barátom.
Nem cigány.
Olvastam erről a szemétről több könyvet is, hiteles íróktól. Olvastam a talpnyalói által és az ellenségei által írt életrajzokat egyaránt, és mindegyik azt írja, hogy nem cigány.
És ha már utáljuk, nem a származása miatt kell. Őt aztán tényleg nem.
orbán? sztojka, lakatos, kalányos
mind egy kutya
de nem ezért lövetném a dunába arra bőven van más indok
A kép alapján svédnek tűnnek...
"Legalább fél-roma. De lehet, hogy teljesen az, mindig is nagyon dugdosta a szüleit a média elől."
Azok után, amit Orbán Ráhellel művel a baloldali média ezt valahogy meg tudom érteni.
Suchmann Tamás szerint az MSZP tele van nácikkal.
Mindig előbukkan ez a faji gyűlölködés abból az irányból.
Amúgy senkit nem érdekel Orbán származása a fidesz táborból. Csak a Jobbik körei és az MSZP zsidógyűlölői hergelik ezen magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!