Miért van az, hogy ha előkerül egy politikai és vallási téma, akkor a másik oldalon állók egyből mínuszoznak?
Lehet én értelmezem rosszul ezt a hasznos/nem hasznos funkciót?
Beírom, hogy nem hiszek Istenben, erre jön a sok vallási fanatikus aki egyből lehúzza a kommentemet. Ez amúgy mire jó? Kérdés szempontjából kellene figyelni ezt a hasznos nem hasznos dolgot. De nem, ha beírom én pl. makkoshotykai pártra szavazok, akkor jön a sok fideszes, meg mszps aki szerint ez a válasz nem volt hasznos. Aki Fideszt ír, az viszont hasznos?
Érdekes emberek vannak errefelé...
Ezt nemrég én is megkérdeztem. Ajánlom olvasd át a válaszokat:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
Egyébként én akkor mínuszozok, ha valaki bődületes baromságot/agyonismételt baromságot ír, vagy csak szimplán süt róla a tájékozatlanság, és a szűklátókörűség.
Az oldal üzemeltetőit terheli a felelősség azért, hogy a számos kritika ellenére nem változtatnak semmit.
Legalább a "hasznos" szót le lehetne cserélni "szimpi"-re.
Én is azt tapasztalom, hogy politikai és vallási okokból büntetnek, de pl. akárhány házi feladatot oldottam meg jól, soha nem kattintanak a gombra.
Egyszerűen van egy vastag 3 as, Fidesz, Jobbik, MSZP és a " saláta" MDF, LMP, és kivan súlyozva a rendszer.
Nem nagy dolog! Van amikor 100% ál a tárgyi feleletem, és másnap már csak 20% on és fordítva.
Ez a normális és nem az egy pólus! Akiknek határozott a véleménye és írogat is az 50-75 ig az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!