Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy ha előkerül...

Miért van az, hogy ha előkerül egy politikai és vallási téma, akkor a másik oldalon állók egyből mínuszoznak?

Figyelt kérdés

Lehet én értelmezem rosszul ezt a hasznos/nem hasznos funkciót?

Beírom, hogy nem hiszek Istenben, erre jön a sok vallási fanatikus aki egyből lehúzza a kommentemet. Ez amúgy mire jó? Kérdés szempontjából kellene figyelni ezt a hasznos nem hasznos dolgot. De nem, ha beírom én pl. makkoshotykai pártra szavazok, akkor jön a sok fideszes, meg mszps aki szerint ez a válasz nem volt hasznos. Aki Fideszt ír, az viszont hasznos?

Érdekes emberek vannak errefelé...

2010. febr. 11. 20:06
1 2
 11/13 BeerHunter ***** válasza:
Én abban látnám a megoldást, hogy például meg lehetne nézni, hogy a válasz írója kategóriánként hány % hasznos választ ad. Én is politikában meg szexualitásban kapom a 40-60%-okat. Azt viszont én sem értem, hogy a valóban hasznos válaszokért (házi, feladatmegoldás, helyszín stb.) miért olyan kurvä nehéz lenyomni azt a drága jobb szélső gombot...
2010. febr. 12. 02:42
 12/13 BeerHunter ***** válasza:
*bal szélsőt:)
2010. febr. 12. 02:43
 13/13 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Igen, ez jó javaslat, azt kellene feltüntetni, hogy a válasz írója EBBEN A KATEGÓRIÁBAN hány %-os "hasznosságú".

Még ez se tökéletes, de sokkal jobb.

A kérdezőt meg kötelezni (ösztönözni) kellene, hogy legalább ő ítélkezzen. Volt olyan többször, hogy kommentben megköszönte, de nem nyomott gombot senki, ő sem.

2010. febr. 12. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!