Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliak hogy tudnak...

A baloldaliak hogy tudnak egyszerre küzdeni az LMBTQ-sokért és az illegális migránsokért, amikor a migránsok finoman szólva nem szívlelik az LMBTQ-sokat vallásukból adódóan?

Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 22:34
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

"És hidd el, amikor te ezt mondod hogy a keresztényeket fanatizálják nálunk, az pontosan mutatja hogy nem tudod mi a vallási fanatizmus"

Te tudod pontosan, mi az, hogy vallási fanatizmus?

2015. aug. 24. 11:17
 32/40 A kérdező kommentje:

"Mutass erről valamit, hogy a baloldal a Jobbik iszlamizálódásával riogat mindenkit, mert nyilván nem ugyanazokat a baloldali lapokat olvassuk én ugyanis nem találkoztam ilyesmivel."

Én az egyszerű szavazókra gondolok, akik kínjukban ide is kötik a Jobbikot. Egyszer náci, aztán komcsi, végül meg muszlim.

Ilyesmiket, hogy "a magyarok többsége üresfejű, fajgyűlölő náci barom", hogyan állapítottál meg, hogy jutottál arra, hogy a bőrszínük miatt utáljuk a cigányokat és most a migránsokat, nem pedig deviáns, antiszociális, törvényszegő életmódjuk miatt ?

" Olyat amúgy se kívánhatsz, hogy valaki ne AKARJON házasodni, mert akarni mindenki akar mindent, mintha azt mondanád egy gyereknek, hogy ne KÍVÁND a csokifagyit, ne AKARD a játékot. "

A gyengén látók is szeretnének kocsit vezetni, mégis elmeszelik őket. A házasodásukat ellenzem, mert szembe megy a kultúránkkal, hagyományainkkal, továbbá akarsz gyermeket adni olyanok kezébe, akik nem a legjobb szülők ?

Egy férfi nem veheti el a húgát, vagy épp az anyját, vagy két nőt egyszerre. Van komoly indokod ez ellen? Mondhatjuk, engedjük meg a homoszexuálisok házasságát. Jó, de akkor mi a gyakorlati indokod arra, hogy ne engedjük meg a többnejűséget/többférjűséget is? Egyáltalán, bárki házasodhasson bárkivel bármilyen számban, kombinációban. Mi az az aberráció, ami ne lehetne házasság ?

2015. aug. 24. 15:08
 33/40 anonim ***** válasza:

Totál zagyvaság amit az egyszerű szavazókról állítasz. MI komcsi, náci meg muszlim, nem is értem miről beszélsz.

Én nem állítottam, hogy a magyarok többsége üresfejű barom, még azt se hogy te az vagy bár elég egyszerű a gondolkodásod. Azt pedig megtudhatnám, hogy a menekültek viselkedésében mi a deviáns, antiszociális, törvénybeütköző?

Hogy döntötted el, hogy ők nem jó szülők ha szabad kérdeznem.

Ha nem jut eszedbe semmi azellen ha valaki a saját anyjával vagy testvérével él nemi életet akkor nincs miről beszélnünk. Jó hogy az ilyen ember házasodhat, de egy meleg nem.

2015. aug. 24. 16:19
 34/40 A kérdező kommentje:

Akkor mégis mivel szoktatok a Jobbik ellen harcolni ? Nem értelmes vitával, hanem a végtelenül primitív náci - komcsi - iszlamista párt és Irán lemezek pörgetésével.

"Én nem állítottam"

Honnan idéztem, ha nem #22-es hozzászólásodból ?

Antiszociális, deviáns viselkedésnek számít, hogy koldulásból meg bűnözésből próbálják fenntartani magukat rendes munka helyett, ők azok a kategória, mint a Franciaországból, Kanadából vagy Svájcból kiutasított cigányok. De még az angliai vagy más jobb országban huzamosabban lebzselőket sem kell félteni, mint Patai Józsefet és társait. Az egészet még vallási fanatizmussal is koronázzák a muszlimok és a négerek.

"Hogy döntötted el, hogy ők nem jó szülők ha szabad kérdeznem."

Tucatnyi tanulmány született, mint ez:

[link]

Meg belegondolva, összezavarná a kisgyermeket, hogy neki miért kettő "apukája" van anyukája és apukája helyett, mint a többi társánál. Meg utolsósorban, én meg sokan mások konzervatívok vagyunk, belénk a hagyományos modell ivódott, akármennyire is apolitikus családból kerültünk ki, nem "adtak" ideológiát is a szülők.

"Ha nem jut eszedbe semmi azellen ha valaki a saját anyjával vagy testvérével él nemi életet akkor nincs miről beszélnünk. Jó hogy az ilyen ember házasodhat, de egy meleg nem."

A német etikai tanács szerint viszont a bíróság nem hivatkozhatott volna arra, hogy a vérfertőző kapcsolatból származó gyermekeknél nagyobb az esélye a fogyatékosságnak, mivel más párok esetében, ahol ugyanez a veszély fennáll, ez nem jogi akadálya a kapcsolat legalitásának.

[link]

2015. aug. 24. 16:41
 35/40 anonim ***** válasza:

Nem szokásom a Jobbik ellen harcolni, nem tudom ki az a ti és még nem hallottam, hogy valaki nácizná és komcsizná egyszerre a Jobbikot, de nyilván te jobban tudod én hogyan érvelek.

Segítek valaki másnak a hozzászólásából idéztél.

Mutass egyetlen cikket a rendőrség honlapjáról amiben menekültek bűnöznek, koldulni se nagyon láttam még őket. A négerek milyen vallási fanatizmussal fűszerezik az egészet hadd kérdezzem meg.

A tanulmány egy szóval sem írja, hogy a melegek rosszabb szülők, arról ír, hogy egy gyereknek jobb ah a biológiai szüleivel él, ami még mindig nem érv azellen, hogy ÖRÖKBEFOGADJANAK AZ ÁRVAHÁZBÓL SZÜLŐK NÉLKÜLI GYEREKEKET.

Talán ha az emberek elfogadnák ezt akkor nem zavarná össze a kisgyereket ennyire egyszerű.

Mi köze a német etikai tanácsnak Magyarországhoz?

Így én is tudok érvelni, hogy több tucatnyi országban van melegházasság és pont.

2015. aug. 24. 18:04
 36/40 anonim ***** válasza:

Eredeti kérdésre: Azt gondolod, hogy ezeknek pont a bxzikkal lesz a baja? Nagyon nem hinném.

Először is olyan hú de mélyen nem vallásosak. Pontosan annyira, mint akármelyik átlagember mifelénk. (Pályaudvar mellett lakom, egyetlen egyszer láttam egy öregurat letérdelni és imádkozni, és vagy ötvenezer fiatalembert, akinek gondolata sem volt semmilyen vallással kapcsolatban, és nem is lesz. Ez csak egy megkülönböztető bélyeg: barnább a bőre, és akkor az európaiak rámondják, hogy muszlim, ők meg szintén ezzel a szóval tudják megkülönböztetni magukat. Sokkal mélyebb tartalma a dolognak ennél nincs.)

Másodszor nem ők az az embertípus, aki majd itt nekiáll mások felett ítélkezni, elég csak egyszer rájuk nézni, örülnek, ha luk van a hátsó felükön. Még ha akarnának, sem lesznek abban a helyzetben. De nem akarnak, mert tudják milyen nyomorultnak lenni, nem egymást fogják rugdosni. A bxzikon való pro/kontra rágódás fűtött szobák jóllakott embereinek az elfoglaltsága, nem azoknak, akik még a számukra legjobb esetben is csak másodrangú emberként lesznek kezelve Nyugat-Európában. Vagy emberként sem.

Harmadszor pedig pont az elől a világ elől menekülnek, ahol különféle politikai, nemzetiségi okokból őket is - a melegekkel együtt - üldözik. Akkor vajon kiket nem szívlelnek?

2015. aug. 25. 10:13
 37/40 anonim ***** válasza:
Utolsó: egyetértek veled.
2015. aug. 25. 10:27
 38/40 anonim ***** válasza:

"A gyengén látók is szeretnének kocsit vezetni, mégis elmeszelik őket. "

Ezen kacagnom kell! Mégis, miért szeretne mindenki kocsit vezetni? A gyengénlátók is? Mert a munkáltatók mindenhez B kategóriás jogosítványt követelnek! És ha nincs jogsid, hiába van X diplomád, X nyelvvizsgád, a munkaddók szóba se állnak veled! Ez nem szeretem/nem szeretem kérdése, hanem KÉNYSZERHELYZET! És ezzel nem ajánlom, hogy vitába szálljon velem bárki is, mert én is ebben a cipőben járok.

2015. aug. 25. 10:34
 39/40 anonim ***** válasza:

nehogy azt gondolja bárki, hogy az iszlám vallásúak között nincsenek melegek. ajajajaajjjj ... én még iráni meleg srácot is ismertem, aki tisztában volt azzal, hogy akár ki is végezhetik, börtönbe is zárhatják, akkor is együtt élt egy fiúval.

és nem csak egy ilyen esetet, nem csak egy ilyen országot tudok. max sokkal nagyobb tabu, ennyi a különbség. de %-ban sztem aligha van köztük kevesebb.

2015. szept. 6. 15:20
 40/40 anonim ***** válasza:

AZért van közös a Jobbik,politikájába, a nácizmusban meg az iszlámban valami: a nők alárendelt szerepe. Maradj otthon, ne szerezz diplomát, szülj gyereket, és tűrd, hogy a család férfiatgjai bántalmaznak. "Pénz számlálva, asszony verve jó." Hangzik a magyar közmondás, meg hogy "Asszony nem ember, láy nem gyerek." Ezt vallják a mostani fideszes és jobbikos politikusok is többségükben.

[link]

2015. szept. 8. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!