Mi a véleményetek a győri vasútállomásról amit a migránsok hagytak maguk után?
Igaz, ez a videó már régi, év elején készült. Azóta természetesen még hatványozódott a helyzet a belvárosban is.
hát a máv helyében lehet raknék ki az állomásokra kukákat.
de amúgy elég durva. de hát ezek ilyen emberek...
szerintem csak egy durvább van náluk. a magyar meg a nyugat európai fiatalok. [link]
"tetro nevű felhasználó válasza:
hát a máv helyében lehet raknék ki az állomásokra kukákat.
de amúgy elég durva. de hát ezek ilyen emberek...
szerintem csak egy durvább van náluk. a magyar meg a nyugat európai fiatalok. [link]
A Glastonbury, ha nem tévedek, hajt némi hasznot a briteknek. Szemben ezzel a győri menekült.... hát, nem igazán.
1-0 ide, tetrókám.
17.27
ja, nem tudtam, hogy most közgazdasági értelemben tárgyalunk a menekültekről. azt hittem éppen vademberezzük őket, amiért szemetelnek. jajj, bocs már, mindig össze vagyok zavarodva, hogy kit miért gyűlölünk.
akkor most az a baj a menekültekkel, hogy nem termelnek nekünk hasznot?
Tetro az a baj hogy csak kárt csinálnak.Ha nem csinálnának semmit már az jobb lenne mint ez...
Szerinted ki fogja eltakaritani utánnuk a mocskot?
"Na ilyenkor bírok kiakadni, amikor ezt hasonlítják azzal, amikor 56-ban a magyar - nagy számban értelmiségiek - menekültek. Valahogy képtelen vagyok a kettőt egy lapon emlegetni, nem tudom mások hogyan tudják."
+1.000.000
17.37
gondolom az állomás takarítószemélyzete. komolyan azon pörgünk, hogy a menekültek szemetelnek?
nézzetek már meg bármilyen rendezvényt a városban, ahol 200 embernél több van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!