Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A baloldaliak hogy tudnak...

A baloldaliak hogy tudnak egyszerre küzdeni az LMBTQ-sokért és az illegális migránsokért, amikor a migránsok finoman szólva nem szívlelik az LMBTQ-sokat vallásukból adódóan?

Figyelt kérdés
2015. aug. 21. 22:34
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem a válasz az, hogy naívak és azt hiszik, hogy egy szabad világban hiába nem szívlel egy csoport egy másikat, békén hagyják és tolerálják egymást."

És nem? Ma Magyarországon vannak liberálisok, kommunisták, konzervatívok, nácik, mindegyik utálja a másikat. És valahogy mégis békén hagyják egymást. Vannak muszlimok, keresztények, ateisták, stb. és ők is békén hagyják egymást. A valóság azt igazolja, hogy a "naivitásunk" teljességgel megalapozott. Persze van egy-két bolond, de velük egyenként kell elbánni, nem a csoportokkal amibe esetleg tartozhatnak.

"mindig vannak őrült szélsőségesek, akiket annyira idegesít a másik létezése, hogy inkább követ dobál rá vagy netán fel is robbantja."

És ezért több millió embert meg kell fosztani az emberi jogaiktól és emberi méltóságuktól? Vagy inkább viselkedhetünk úgy, mint a XXI. századi civilizált emberek, és büntethetjük azokat, akik tényleg csináltak valamit?

Mintha ovisoknak magyaráznám, hogy miért nem jó dolog megverni a Pistikét amiért a Móricka csúnyát mondott rá. Tényleg itt tartunk a XXI. századi Magyarországon?

2015. aug. 21. 23:19
 12/40 Koplárovics Béci ***** válasza:
10%
Baloldal... Azok nem valamiért küzdenek csak Orbán Viktor, a megtestesült démon ellen.
2015. aug. 21. 23:30
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

A baloldaliakban megvan az a képesség, hogy nem vesznek egy kalap alá mindenkit, meg nem skatulyáznak be embereket kategóriákba. Veled ellentétben. Én baloldali vagyok, és egyáltalán nem igaz az, amit leírtál. Támogatom az LMBTQ jogokat, a migránsoknál pedig - ahogy azt említettem - tudok különbséget tenni szélsőséges és normális között.

Meg kéne már érteni már minden politikai kérdésben, hogy egyének léteznek, csoportokra nem lehet kollektíven ráhúzni egy tulajdonságot.

2015. aug. 21. 23:35
 14/40 A kérdező kommentje:
#13: Bezzeg amikor a Megszállás-emlékműve ellen hadakoztatok, akkor valahogy eltűnt belőletek a "nem szabad a kollektív bűnösség elvét alkalmazni" hozzáállás. Vagy amikor a 23 millió román - magyarral riogattak a munkahelyek védelme érdekében, mi volt az álláspontotok ?
2015. aug. 21. 23:47
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

"Civilek január első napjaitól a helyszínen tiltakoztak a tervezett német megszállási emlékmű ellen, mert szerintük annak az az üzenete, hogy a magyar hatóságok nem, csak a megszálló németek vettek részt a deportálásokban."

[link]

Mi köze a kollektív bűnösséghez annak, hogy ne titkoljuk az általunk elkövetett negatív tetteket a múltban?

A 23 millió román dolgot meg eddig szinte csak jobboldaliak szájából hallottam, hogy ezt állítja a komplett baloldal. Az hogy egy baloldali hülyeséget állított na bumm, bezzeg a jobboldaliak baromságait azonnal elfelejtitek, és főleg nem mondjátok, hogy az egész jobboldal ezt gondolja. És ma is ostobaságnak tartom, hogy nem Magyarországon élő, nem Magyarországon adózó, itt semmilyen tulajdonnal nem rendelkező emberek kapnak állampolgárságot és szavaznak arról, hogy milyen kormány nyomorgassa az ITT élő embereket.

2015. aug. 21. 23:58
 16/40 anonim ***** válasza:
91%
# 14 Látod, már megint ezt csinálod. Én nem riogattam senkit 23 millió románnal, meg a megszállás emlékmű ellen sem tüntettem.
2015. aug. 21. 23:59
 17/40 A kérdező kommentje:

#15:

A hatóságokat lehet hibáztatni, de sok balos az egyszerű lakosságra is kiterjesztette a kollektív bűnösséget a "cinkos aki néma alapon"

Még önellentmondásnak számít a baloldal részéről, hogy egy időben riogattak azzal, hogy a "Jobbik iszlamizálni fog minket", és tüntették fel az iszlamizálást negatív dologként, ma meg pont azt fogják fel negatív dologként, ha a muszlim "menekülteknek" nem adunk bejöveteli engedélyt.

2015. aug. 22. 00:17
 18/40 Vacuolum ***** válasza:
66%
Ahelyett, hogy a magyar lakkosság feljelentgette volna egymást, hogy a szomszédja cigány/zsidó/meleg/kommunista akár el is bujtathatta volna őket. Csak ennyit a kollektív bűnösségről.
2015. aug. 22. 01:45
 19/40 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kell a 2 csoportnak szeretnie ehhez egymást, bár én megvallom őszintén, a bevándorlókérdésben nem annyira vagyok liberális.
2015. aug. 22. 08:54
 20/40 anonim ***** válasza:

"Ahelyett, hogy a magyar lakkosság feljelentgette volna egymást, hogy a szomszédja cigány/zsidó/meleg/kommunista akár el is bujtathatta volna őket."

Voltak akik bújtattak. Azokat rövid úton kinyírták. De te biztos bújtattál volna. Ugyan egy anonim fórumon egy kreált nevet nem mersz kiírni, de biztos kockáztatnád az életed idegenekért.

2015. aug. 22. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!