A baloldaliak hogy tudnak egyszerre küzdeni az LMBTQ-sokért és az illegális migránsokért, amikor a migránsok finoman szólva nem szívlelik az LMBTQ-sokat vallásukból adódóan?
Akik most a köztudatban "baloldalik"-ként szerepelnek, azok a liberálisok, akik valójában a "centrum lennének" ha még létezne kommunizmus.
A migránsokról készült riport. Ők nem azért mennek Európába, hogy terroristáskodjanak vagy ilyesmi. Normális emberek: olyanok, mint te vagy én. És a normális ember nem szereti, ha bombázzák a hazáját és a családját ölik. Te szeretnél egy háború sújtotta övezetben élni, ahol bármikor megtámadhatnak vagy nem tudod elvetni a búzát meg a kukoricát, mert mindent aláaknásítottak a terroristák? Ugye nem. Nos, ők se. A migránsok mintegy 35%-a diplomás ember, és eszük ágában sincs itt Magyarországon letelepedni. Mennének tovább Németországba meg Svédországba, mert tudják hogy a magyarok többsége üresfejű, fajgyűlölő náci barom.
A megkérdezett migránsok egyszerűen csak élni szeretnének. Hogy miért van most felfújva ez a migráns ügy? Orbolini fújja fel, hogy 1. kell neki a szavazóbázis. 2. porhintés, hogy ne vegyük észre, hogy a háttérben mit mutyizik. Érdekes, hogy pont a magyarok fajgyűlöletét lovagolja meg, és ennek köszönhetően lett miniszterelnök, miközben nyilvánvaló, hogy ő is roma származású.
És élni szeretnének az LMBT(Q)-k is. Az meg hogy mindenkit ellenségünknek tekintünk, aki nem is akar ártani nekünk, ez a magyarok veszte. Azért tart ott, ahol tart az ország , mert az átlag magyar csak gyűlölködni tud. A gyűlölködés pedig energiát vesz el, és elvakít.
Leonardo da Vinci, Micheangalo, Platón, Sapphó mind homoszexuálisok voltak, de nélkülük és tevékenységük nélkül szegényebb lett volna a világ.
MAGYAROK! MIKOR FOGJÁTOK ELFOGADNI AZ ELVET, HOGY ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI?
"Normális emberek: olyanok, mint te vagy én"
Ha normális emberek, akkor a németek is miért mazsolázzák ki közülük az értelmeseket, a többit meg zavarják vissza ? A többi terrorista és naplopó, akik várják a segélyt, közben nem hajlandóak tanulni vagy dolgozni. Svédországban 4. generációs migránsok képtelenek integrálódni.
"a magyarok többsége üresfejű, fajgyűlölő náci barom."
Általánosítás ellen küzdesz, közben általánosítol, egy nagyon primitív, rosszindulatú általánosítással. Bravó.
"Hogy miért van most felfújva ez a migráns ügy? Orbolini fújja fel, hogy 1. kell neki a szavazóbázis. 2. porhintés, hogy ne vegyük észre, hogy a háttérben mit mutyizik."
Biztos az angolok, franciák, németek, szerbek is azért foglalkoznak a migránsokkal, hogy Orbánról tereljék a figyelmet. Az viszont igaz, hogy ha komolyan venné a témát, nem egy macsétével átvágható kerítést építtetne, hanem egy 4-5 méteres betonfalt őrtornyokkal.
"a magyarok fajgyűlöletét lovagolja meg"
Valahogy a kínaiakkal nincsen baj, csak a muszlimokkal meg négerekkel, a muszlim egy vallási csoport, a négerekkel is pedig azért, mert erőszakoskodnak, primitív módon viselkednek. Hidd el, nem a szudáni főorvossal van bajunk, hanem az erőszakoskodó schwarzikkal.
"És élni szeretnének az LMBT(Q)-k is. Az meg hogy mindenkit ellenségünknek tekintünk, aki nem is akar ártani nekünk, ez a magyarok veszte. Azért tart ott, ahol tart az ország , mert az átlag magyar csak gyűlölködni tud. A gyűlölködés pedig energiát vesz el, és elvakít. "
Senki nem akarja áttéríteni őket heteroszexualitásra, csak annyit kérünk, hogy ne vonuljanak és ne akarjanak házasodni, különben senki nem foglalkozna velük.
"Általánosítás ellen küzdesz, közben általánosítol"
Há, lopol, meg hazudol?:)
(ne vétsél már ilyen hibákat bszki, mert még ha igazad is lenne, egy ilyen hibán egyből bukik minden érvelés)
"MAGYAROK! MIKOR FOGJÁTOK ELFOGADNI AZ ELVET, HOGY ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI?"
Kedves 72%-os. Azt hiszem ennél sokkal összetettebb a probléma, mint diplomás-nem diplomás, használható-segélyen élő. Ezek az emberek teljesen mások mint te vagy én. Az ő földjükön a vallás a létezés, nálad mi a vallás? Náluk a vallás fontosabb mint az életük, te mire tartod? Ő a Korán egy lapjának megsértéséért gondolkodás nélkül ölnie, és nem fog megváltozni. Nem is tud. És ha százezres tömegekben lesznek is, nyomás sincs hogy megváltozzon. Náluk nincs elfogadás, nincs liberalizmus, nincs olyan hogy elfogadom a másik véleményét Allahról, meg Mohamedről. Ez egy európainak furcsa lehet, de ők ilyenek.
És a legveszélyesebbek nem is ők. Van egy olyan jelenség, hogy az első generációs bevándorlók alázatát és igyekezetét a második (és pláne harmadik) generáció már teljesen elveszti. Ők már csak a másodrendűséget, másságot, perifériára szorulást kapják, a semmiért cserébe. Apjuk, nagyapjuk, aki idejött kapott egy gazdag befogadó országot, és ezzel valahogy kiegyeztek. De ők itt születtek, és nem kapnak semmit, csak a negatív dolgokat. Ők lesznek szélsőségesek, lázadók, tinédzser korban a végletekig radikalizálhatóak. Ők az igazi veszély 20-30 év múlva.
Magam is liberális vagyok, de fel kell fogni a korlátokat.
Kedves Utolsó!
Te találkoztál már személyesen afgán vagy iráni származású emberrel, és beszéltél is vele? Mert én igen.
Az egyik srác, azt mondta magáról, hogy perzsa (az itt tanuló fiatalok, akik Irán területéről jönnek, többségükben nem iráninak, hanem perzsának mondják magukat). Teljesen normális volt, és egyáltalán nem volt vallásos. A társaságunkkal együtt sörözött, és nem alkoholmentes italt kért.
És hogy a németek is az értelmesebbjeit mazsolázzák? Ez magától érthető: tehát nem a vallási fanatikus terroristákat akarják beengedni, hanem azokat, akik dolgozni szeretnének, és a gyerekeket is iskolába akarják járatni. Egyébként más a német és más a magyar munkakultúra.Ott a kétkezi munkás is annyi bért kap, amennyiből simán meg lehet élni.
Szerintem mi is válogathatnánk azokból, akik tényleg normálisak, akik 1. nem vallási fanatikusok, 2. nincs priuszuk 3. nincs olyan betegségük, mint AIDS, szifilisz, stb, 4, hajlandóak megtanulni magyarul, és hajlandóak itt dolgozni.
Mikor kint látom a plakátot, hogy "Ha Magyarországra jössz, ne vedd el a magyarok munkáját!", kacagnom kell:
a magyaroknak maguknak sincs munkája! Diplomás, szakmunkás emberek százai kilincselnek a munkaügyi központban, és vannak (főleg nők), akik sírnak, hogy "nem ezért tanultam!"
Érdekes, hogy a bíróságok, az ügyészségek is túl vannak terhelve, mégis rengeteg a munkanélküli jogász. Miért? Mert nincs rá keret, hogy a közszférába felvegyenek embereket.. Miért? Mert a politikusaink a saját zsebüket tömködik az ország bevételeiből, ahelyett, hogy a közszférát fejlesztenék. Ha láttál már igazi magyar utat, amin autóval áthajtottál, (göröngy, kátyú mindenütt), na az is ezért van. Bezzeg a szlovéneknél az autópályák, ahogy épülnek (ott nincs hepehupa, csak szép, sima, egyenes autópályák), és az autópályadíjakat további útépítésre fektetik, és nem a politikusok és csicskásaik zsebébe vándorolnak.
Ami meg a vallási fanatizmust meg a gyűlölködést illeti: a magyaroknál ugyanez van, vagy ez lesz: az iskolában a gyerekeket kereszténységre nem is oktatják, hanem fanatizálják. Az Alkot... bocsánat: Alaptörvényben is az van, hogy Magyarország keresztény állam.
Ami meg az idegengyűlöletet illeti: egyszer a vonaton beszéltem egy anyukával, aki kint él Luxemburgban. Mondta, hogy a ott minden nép, minden náció segíti egymást és a magyarok és a szlovákok is nagyon jól megvannak.
Ekkor a kisfiú közbekiabált (olyan 9-10 éves lehetett): "Nem igaz! A szlovákok gyűlölnek minket!" Ő ugyanis itt tanult Magyarországban. Látjátok: a gyűlöletre nevelés már az általános iskolában elkezdődik. (Fidesznek legyen hála!)
És mi a gyűlölet alapja: a félelem. És mi a félelem alapja? A tudatlanság. A Fidesznek az az érdeke, hogy tudatlan, félművelt vagy műveletlen alakokat képezzen, hogy menjünk vissza a feudalizmus korába.
"Kedves Utolsó!
Te találkoztál már személyesen afgán vagy iráni származású emberrel, és beszéltél is vele? Mert én igen."
Volt két munkatársam Szíriából, az egyik szinte legjobb kollégám volt, együtt mentünk autót venni neki, ilyesmik, szóval elég jól ismertem, sokat is beszélt a hazájáról. De ennek már 10 éve, akkor nem volt még háború náluk. Képzeld ők sem voltak vallásosak, de ettől még nem gondolom hogy a szírek nem vallásosak, pláne nem százezres példányszámban. Szóval nem mérvadó hogy kikkel beszélgetsz, egykét ember egy sokszázezres tömegből semmi. Akárki is lehet. Attól még az országot kell venni.
És hidd el, amikor te ezt mondod hogy a keresztényeket fanatizálják nálunk, az pontosan mutatja hogy nem tudod mi a vallási fanatizmus. Bármennyire szeretnéd hogy ugyanolyanok legyenek mint mi, nem lesznek.
"Senki nem akarja áttéríteni őket heteroszexualitásra, csak annyit kérünk, hogy ne vonuljanak és ne akarjanak házasodni, különben senki nem foglalkozna velük.
"
Hát, ha ezt nem írtad volna, minden szavaddal egyetértettem volna. Olyat amúgy se kívánhatsz, hogy valaki ne AKARJON házasodni, mert akarni mindenki akar mindent, mintha azt mondanád egy gyereknek, hogy ne KÍVÁND a csokifagyit, ne AKARD a játékot. Más kérdés, hogy nem kapja meg. Szerintem a házassággal nem lenne baj, a felvonulás meg primitív módon van szervezve. (ha én lennék a szervező, egyenruhában kéne jönni, és kitiltanám azt a sok paraszt műpénisszel táncoló embert, aki miatt a többi értelmest megverik). A házassággal most mi a baj? A siketek se házasodjanak? És a vakok? És a Down-kórosok se? (Bár ők általában nem érik meg.) Költői kérdés, nem akarok offolni, na. A bevándorlóknak én sem örülök, már csak azért sem, mert fizikailag nem vonulhat át ide még 2 kontinens. Épp az a baj, hogy a saját gondjainkat sem tudjuk megoldani. Én nem vagyok rasszista, nem gondolom, hogy minden muszlim vagy néger ilyen meg olyan, de tény, hogy nem vagyunk egyformák, és emiatt lesznek társadalmi problémáink. csakhogy a már meglévőket sem kezeljük profin. Pl. a melegkérdés is ilyen. Most mindegy, melyik oldalon állsz, a lényeg, hogy ebben sokan nem értünk egyet, ez egy aktuális, Magyarországra is jellemző probléma stb. Nem az lesz a jó megoldás, ha még tetézzük. Hogy Bödőcs Tibort idézzem:
"VB-t akarunk rendezni meg olimpiát.Egy egyszerű hétköznapot kellene."
"Az meg hogy undorítónak tartjuk, amit csinálnak, egyszerű véleménnyilvánítás, olyan, mint amikor egyik vallás követője a másikat lehülyézi, mert nem a saját hitét követi"
Az is hülye, én ehhez nem hasonlítanám magam.
". De ennek már 10 éve, akkor nem volt még háború náluk. Képzeld ők sem voltak vallásosak, de ettől még nem gondolom hogy a szírek nem vallásosak, pláne nem százezres példányszámban"
Én viszont 1 éve beszélgettem ezzel a perzsa sráccal. És perzsa lányokkal is. Teljesen normálisak.
Ok. nem minden msuzlim normális, azt elismerem, hiszen nekünk is vot afgán orvosunk, aki szemében a kövér ember nem ember, a nő nem ember, akkor a kövér nő meg mire számítson?
De én mindg azt mondom, hogy a gyűlölet legjobb ellenszere a tudás és a megismerés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!