Elmagyarázná nekem egy hozzáértő, hogy miért rossz a liberális életvitelem?
Ez valóban hazaáruló és erkölcstelen életmód?
Büntetlen előéletű vagyok. Nem részesülök semmilyen állami támogatásban. Adót fizetek. Eljárok szavazni, legutóbb nem a Fideszre szavaztam.
A fenti tetteimmel ártottam az embereknek, a magyar közösségnek? Ha igen, mit kéne helyesen csinálnom?
büdös nyúl te ettől azért jobban tudsz gondolkodni, sőt, az érzelemmentes objektivitás sem áll tőled távol – ha akarod. Miért járatod hát totálisan le magad? Ha nem a gyűlölet hangján szólsz (ami, ugye egyetértünk – nem érv, csak a gyengeség jele), akkor magad is tudod, hogy mitől van Magyarország káoszban és csődben. Magad is képes vagy hazug szlogeneket a valóságtól megkülönböztetni.
Tedd hát ezt és tiszteletet vívsz ki hozzáértéseddel. Így nem. Abban egyetérthetünk, hogy a liberális ma Magyarországon elég széles körben szitokszó. Ennek két oka van. Vajon te látod-e, akarod-e látni? Egyik a hamis gyűlöletkampány. A másik, hogy egyes érdekemberek magukat liberálisnak kiáltották ki, mert ott volt tér a politikai palettán. És loptak csaltak hazudtak. De micsoda kispályás módszerekkel a mai profizmushoz képest. Hagyd a gyűlölködést a tudatlanoknak, neked sikerélmény sokkal inkább származik abból, ha értelmesen nyilatkozol. Képes vagy rá, hiába tagadod – olvastam más észrevételeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!