Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmagyarázná nekem egy hozzáér...

Elmagyarázná nekem egy hozzáértő, hogy miért rossz a liberális életvitelem?

Figyelt kérdés

Ez valóban hazaáruló és erkölcstelen életmód?

Büntetlen előéletű vagyok. Nem részesülök semmilyen állami támogatásban. Adót fizetek. Eljárok szavazni, legutóbb nem a Fideszre szavaztam.

A fenti tetteimmel ártottam az embereknek, a magyar közösségnek? Ha igen, mit kéne helyesen csinálnom?

2015. aug. 20. 11:43
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

büdös nyúl te ettől azért jobban tudsz gondolkodni, sőt, az érzelemmentes objektivitás sem áll tőled távol – ha akarod. Miért járatod hát totálisan le magad? Ha nem a gyűlölet hangján szólsz (ami, ugye egyetértünk – nem érv, csak a gyengeség jele), akkor magad is tudod, hogy mitől van Magyarország káoszban és csődben. Magad is képes vagy hazug szlogeneket a valóságtól megkülönböztetni.

Tedd hát ezt és tiszteletet vívsz ki hozzáértéseddel. Így nem. Abban egyetérthetünk, hogy a liberális ma Magyarországon elég széles körben szitokszó. Ennek két oka van. Vajon te látod-e, akarod-e látni? Egyik a hamis gyűlöletkampány. A másik, hogy egyes érdekemberek magukat liberálisnak kiáltották ki, mert ott volt tér a politikai palettán. És loptak csaltak hazudtak. De micsoda kispályás módszerekkel a mai profizmushoz képest. Hagyd a gyűlölködést a tudatlanoknak, neked sikerélmény sokkal inkább származik abból, ha értelmesen nyilatkozol. Képes vagy rá, hiába tagadod – olvastam más észrevételeidet.

2015. aug. 20. 16:50
 22/23 anonim ***** válasza:
Látod kedves kérdező, a 20-as versenyzőnek egyből a véknyába találtam. Hát nem csodálatosan kiszámíthatóak?
2015. aug. 20. 17:44
 23/23 anonim ***** válasza:
Annak ellenére, hogy képmutató és álszent módon szitokszó a liberális, a többség úgy él. Attól mert valaki nem vallja be magának, mert szégyelli, még liberális életet élnek elég sokan viszonylag. Kevesen járnak templomba és akik templomba azok közt is bőven akad, akik csak szokásból járnak. CBA-ba meg azért járnak vásárolni sokan, mert pl. vannak olyan kisvárosok vagy falvak vidéken, ahol a CBA van a legközelebb és nincs a közelben más bolt.
2015. aug. 20. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!