Nem értem a kérdésedet. Mitől liberális az életviteled?
2015. aug. 20. 12:36
12/23 anonim válasza:
Sajnos értelmetlen a kérdés. Hogy mit kellene helyesen csinálnod? Tisztába kellene lenned a liberális szó jelentésével , ha így lenne tudnád nagy marhaságot kérdezték.
2015. aug. 20. 12:55
13/23 anonim válasza:
Amit a kérdésben írtál az nem liberális életvitel.
Liberális életvitel a multikultit támogatni, hippiskedni, melegfelvonulásra járni, menekülteket simogatni, meg ilyen degenerált dolgok.
2015. aug. 20. 13:10
14/23 anonim válasza:
a kérdésedben semmit nem írtál le
szerintem csak rvoválni akarod az embereket
Vagy szerinted az a liberális aki "Büntetlen előéletű vagyok. Nem részesülök semmilyen állami támogatásban. Adót fizetek. Eljárok szavazni, legutóbb nem a Fideszre szavaztam." ???
Tudod mi az a liberális gondolkodás,életvitel?
Ez a kérdés amit feltettél értelmetlen, és ez által megválaszolhatatlan.
2015. aug. 20. 13:36
15/23 anonim válasza:
A konzervatív életvitel akkor milyen? Templomba járni, CBA-ban vásárolni, focimeccset nézni, bevándorlót köpködni?
2015. aug. 20. 13:39
16/23 anonim válasza:
A liberális szó szitokszó itthon. Ez nagyban az SZDSZ hibás döntéseinek köszönhető, többek közt , amikor 1994-ben az MSZP-vel koalícióra kerültek, azzal az MSZP-vel, ami utódpártja az MSZMP-nek, amivel kibékíthetetlen ellentétben voltak a Kádár rendszerben, a rendszerváltáskor pedig antikommunista szólamokat hangoztatott. Az SZDSZ 2002 és 2008 közötti szereplése ,a korrupció ,mutyizások, részben a Fidesz tudatos lejárató kampánya, a Fidesz-közeli média befolyásának növekedése , mind hozzájárultak ahhoz hogy a liberális szó, szitokszó legyen.
2015. aug. 20. 14:03
17/23 anonim válasza:
Ha nem a Jobbikra szavaztál, azzal ártottál a magyarságnak. A többi természetes és elvárható dolog. A liberálisok arról ismerszenek meg, hogy ezeket nem várják el az itt élő nem magyaroktól.
2015. aug. 20. 14:05
18/23 anonim válasza:
(Ha nem a Jobbikra szavaztál, azzal ártottál a magyarságnak) Ez a nap vicce. Kurultájon voltál ,a Jobbikosoknak az kötelező?
2015. aug. 20. 14:16
19/23 anonim válasza:
"Liberális" az aktuális szitokszó, amit a sok fotelból fröcsögő, ostoba és műveletlen proli ragaszt azokra akik nem értenek együtt vele. Ennyi. Élj olyan elvek alapján amiket helyesnek tartasz és tojjál magasról az ilyen fogatlan kutyákra, hadd habzzon a szájuk tehetelen dühükben.
2015. aug. 20. 15:55
20/23 anonim válasza:
:DD
19-es, a te kommentedből fröcsög legjobban a tehetetlen düh...:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!