Elmagyarázná nekem egy hozzáértő, hogy miért rossz a liberális életvitelem?
Ez valóban hazaáruló és erkölcstelen életmód?
Büntetlen előéletű vagyok. Nem részesülök semmilyen állami támogatásban. Adót fizetek. Eljárok szavazni, legutóbb nem a Fideszre szavaztam.
A fenti tetteimmel ártottam az embereknek, a magyar közösségnek? Ha igen, mit kéne helyesen csinálnom?
"nem a Fideszre szavaztam"
Akkor meg a már kétszer is megbukott ballib csürhére ?
Na ez a baj...
Ha a GYK-n ezt mondják, minden bizonnyal így is van!
Például én is megtudtam már, hogy liberális jogvédő vagyok a Rózsadombról, illetve FIDESZ által kedvezményezett ún. gazdag is, mindezek mellé lusta gödöllői is, aki nem képes 100 métert gyalogolni.
Kevered a szezont a fazonnal. Más az életmód és más a világnézet, azt pedig, hogy liberális=hazaáruló+erkölcstelen, te állítod? :-)
Talán érdemes lenne részletezned, miért mondták rád eddig, hogy libsi vagy.
A "liberális" Magyarországon szitokszónak számít, és te is tudod, hogy miért. Innentől kezdve gondolkozz el azon, hogy vállalsz-e "érték"közösséget azokkal, akik Magyarországot káoszba, gazdasági csődbe vitték, a magyar népet megalázták, megalázzák, állandó jel lefasisztázzák, leidegengyűlölőzik, és jelenleg is világszerte ellene áskálódnak, külföldön lejáratni akarják, akik nyíltan hirdetik, hogy "én úgy utálom ezt a sz..r magyar népet, hogy elmondani sem lehet", illetve "mi sokkal jobban gyűlölünk titeket, mint ti minket".
Ha nem, akkor nincs miért szégyelleni magadat, de akkor úgy is kell viselkedni. Ha igen, akkor pedig vállalnod kell a következményeket is. Ez a nép végtelenül türelmes, szdsz-es elvtársaid ezért nincsennek még lámpavason, de ki kell jelentenem, nincs arra garancia, hogy ez nem fog változni.
Ez messze nem liberális életvitel.
Liberális vagyok starter pack:
>Rózsadombi lakás
>Hírekben látott csak színes bőrűt
>Ugat a vidékieknek hogy miért ,,rasszisták"
>Fedora
>Toka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!