Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti szerettek Magyarországon élni?

Ti szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés

Az internetet olvasva az jön le, hogy minkenki utál itt élni, meg minden rossz és külföldön minden jobb.

Én külföldön élek és alig várom, hogy sikerüljön visszaköltözni Magyarországra. Miért lehet az, hogy én ezt ennyire másképp élem meg? Van még olyan rajtam kívül, aki hasonlóan gondolkodik? Vagyis vagy szeret Mo-on élni, vagy szeretne visszaköltözni Mo-ra?

2015. aug. 20. 01:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szívesen oda adom neked a lakásomat akár ingyen is. Én ugyanis 99.9% hogy nem megyek vissza abba a fertelembe.
2015. aug. 20. 18:48
 22/24 anonim ***** válasza:
Én Németországban élek, és úgy vagyok vele, hogy nekem egyaránt jó élni/lenni mindkettő országban, de ha muszáj választani, akkor inkább Magyarország. Amikor itt szabadságon vagyok, mindig hazamegyek, nem vágyok el se a tengerpartra, se Ázsiába, se Amerikába, csak haza. Visszaköltöznék később, csak előbb még szeretnék itt egy kis pénzt összegyűjteni.
2015. aug. 21. 18:17
 23/24 anonim ***** válasza:
21-es, ha komolyan gondolod, nekem odaadhatod azt a lakást, mert ez az egyik problémám a hazaköltözéssel, hogy nincs hova.
2015. aug. 30. 18:18
 24/24 anonim ***** válasza:

Szeretnék hazaköltözni, igen ; annakidején a család löködött kifele, nem lett volna szabad engedni nekik. Csak meg akartak szabadulni tőlem, anyagiak miatt.

Most is hátráltatnak, elkönyvelhetem, hogy kihasználtak, aztán eltemettek.

Én is alig várom, hogy otthon legyek.

2015. aug. 30. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!