Ti szerettek Magyarországon élni?
Az internetet olvasva az jön le, hogy minkenki utál itt élni, meg minden rossz és külföldön minden jobb.
Én külföldön élek és alig várom, hogy sikerüljön visszaköltözni Magyarországra. Miért lehet az, hogy én ezt ennyire másképp élem meg? Van még olyan rajtam kívül, aki hasonlóan gondolkodik? Vagyis vagy szeret Mo-on élni, vagy szeretne visszaköltözni Mo-ra?
szerintem kamu ez a kérdés.
egyébként tudod miért nem emigrálok? ugyanazért, amiért az összes többi normális ember: kalandvágyból.
"Én külföldön élek és alig várom, hogy sikerüljön visszaköltözni Magyarországra."
emiatt a mondat miatt tuti, hogy kamu.
Ennyire elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki így érezzen, gondolkodjon?
Azért is írtam ki a kérdést, hogy van-e valaki még rajtam kívül, aki így gondolja, mivel elég egyedül érzem magam ezzel a hozzáállással.
Köszönöm a válaszod!
Én is voltam az egyetem alatt egy évig külföldön, nem volt honvágyam.
Amikor 8 éve kijöttem, nekem sem volt semmi rossz érzésem.
De már nagyon elég és mennék haza.
"Ennyire elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki így érezzen, gondolkodjon?"
ennyire. és csak megerősíti ezt a gondolatot az, hogy a belső fidesz-maffia már szorgosan le is nullázta a hozzászólásaimat, amit köszönök is nekik. örülök, ha annyira fel tudtam őket idegesíteni, hogy vért hányva kellett tapkodniuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!