Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti szerettek Magyarországon élni?

Ti szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés

Az internetet olvasva az jön le, hogy minkenki utál itt élni, meg minden rossz és külföldön minden jobb.

Én külföldön élek és alig várom, hogy sikerüljön visszaköltözni Magyarországra. Miért lehet az, hogy én ezt ennyire másképp élem meg? Van még olyan rajtam kívül, aki hasonlóan gondolkodik? Vagyis vagy szeret Mo-on élni, vagy szeretne visszaköltözni Mo-ra?

2015. aug. 20. 01:07
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
7%

szerintem kamu ez a kérdés.

egyébként tudod miért nem emigrálok? ugyanazért, amiért az összes többi normális ember: kalandvágyból.

2015. aug. 20. 01:15
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
a mocskos rezsim ellenére is szeretem a hazám
2015. aug. 20. 01:24
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés. Miért gondolod? Teljesen őszintén írom, amit írok.
2015. aug. 20. 01:36
 4/24 anonim ***** válasza:
18%

"Én külföldön élek és alig várom, hogy sikerüljön visszaköltözni Magyarországra."

emiatt a mondat miatt tuti, hogy kamu.

2015. aug. 20. 01:38
 5/24 A kérdező kommentje:

Ennyire elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki így érezzen, gondolkodjon?

Azért is írtam ki a kérdést, hogy van-e valaki még rajtam kívül, aki így gondolja, mivel elég egyedül érzem magam ezzel a hozzáállással.

2015. aug. 20. 01:45
 6/24 anonim ***** válasza:
48%
Két hónap múlva költözöm Németországba és az a nagy büdös helyzet, hogy fikarcnyi rossz érzés sincs bennem amiatt, mert elhagyom Magyarországot. Egyedül a szűk családom (azaz a szüleim és a testvérem) és néhány közeli barátom, akiktől nyilván kemény lesz a búcsú, de amúgy semmi. Még egyetem alatt voltam nyugaton fél évet, akkor sem volt honvágyam, sőt hazatérés után kicsit be is depiztem és elég nehéz volt visszarázódni a kelet-európai milliőbe. Aki volt már kint hosszabb távon talán tudja miről beszélek. Mondjuk az kicsit talán más helyzet volt, mert tudtam, hogy csak ideiglenesen vagyok távol, most viszont fogalmam sincs, mi lesz.
2015. aug. 20. 01:51
 7/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Én is voltam az egyetem alatt egy évig külföldön, nem volt honvágyam.

Amikor 8 éve kijöttem, nekem sem volt semmi rossz érzésem.

De már nagyon elég és mennék haza.

2015. aug. 20. 01:57
 8/24 anonim ***** válasza:
81%
Természetesen. Ha nem szeretnék nem itt élnék nemde? A határok nyitottak, aki itt van az biztos hogy szeret itt élni.
2015. aug. 20. 03:23
 9/24 anonim ***** válasza:
49%

"Ennyire elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki így érezzen, gondolkodjon?"

ennyire. és csak megerősíti ezt a gondolatot az, hogy a belső fidesz-maffia már szorgosan le is nullázta a hozzászólásaimat, amit köszönök is nekik. örülök, ha annyira fel tudtam őket idegesíteni, hogy vért hányva kellett tapkodniuk :)

2015. aug. 20. 03:28
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek itt élni, de csak azér, mert nem éltem még máshol. Lehet akkor nem szeretnék. Vagy még jobban. Nem tudhatom.
2015. aug. 20. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!