Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » NEM Jobbikosok! Mi a gond az...

NEM Jobbikosok! Mi a gond az ország közbiztonságával? Miért olyan magas a rablás-garázdaság vidéken? Miért gondoljuk annyian, hogy van cigánybűnözés és, hogy visszaélnek a származásukkal? Mi a megoldás? Van hibás?

Figyelt kérdés

ugyanezek a szabályok érvényesek itt is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__704..

és mielőtt jönne az anyázás:

nem tartom többre a magyar bűnözőt sem, egyenelő elbánást akarok származástól függetlenül. a cigánybűnözés szó azért létezik, mert úgy látjuk van pozitív diszkrimináció velük kapcs etéren is.

főleg nem jobbikosok válaszait várnám, nem jobbikos megvalósításokkal.

2010. márc. 9. 17:11
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
majd reagálok mindenkire még ma, csak most van kis dolgom, meg alig élek épp...
2010. márc. 9. 20:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Jobbikos. Szerintem minden rendben van, nincs is bűnözés! A híradóban oszkár-esélyes jeleneteket gyakorolnak a jövő színészei.
2010. márc. 9. 23:11
 23/26 anonim ***** válasza:
Abból gondolom, hogy a cigányok könnyen megússzák, hogy bevitték és megtalálták a betörésből származó értékeket, másnap viszont otthon volt. Vidáman csinálja tovább a lopásokat, betöréseket. A körzeti megbízott meg ül és néz tovább. Úgy látszik agyon kell verjen valakit, hogy lecsukják. A szabad fegyvertartással egyet értek. Sok áldozat után rend lenne.
2010. márc. 10. 13:56
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj,hogy megse tudjátok mondani miért ússzák meg a büntatést,nézzek körül?Könyörgöm mutass 1 olyan esetet,ahol nem ítéltek el cigányt csak azért mert cigány volt!Aki meg nincs tisztában a különböző büntettek,vétségek miatt kiszabható büntetésekkel,az ne magyarázza,hogy csak 1-2évet kapnak és milyen felháborító ez,miért nem kapnak többet!?
2010. márc. 10. 17:55
 25/26 anonim ***** válasza:
0%

Na,nem tudtok ilyet mondani?

Nem is vártam tőletek többet..

2010. márc. 11. 20:29
 26/26 A kérdező kommentje:

bocs, de mostanában van sok más dolgom mint az oldalt bújni, a kérdés pedig már rég lejjebb került máshova járnak az emberek írni:)

nem tudom mit akarsz bizonyítani. nagyon sok büntetett előéletű cigány van aki bekerül és kijön hamar, ezenkívül sokszor a családból más viszi el a balhét, védik egymást.

plusz sok cigányt nem mernek feljelenteni, mivel félnek a megtorlástól amiben már sokaknak volt részük.

menj el vidékre és beszélgess el a magyarokban, mondjuk borsodon. itt persze könnyű az észt osztanod, hogy hazudunk, tipikus szánalom. tudom, hogy félsz, mert akkor kiderülne, hogy nincs igazad.

2010. márc. 11. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!