NEM Jobbikosok! Mi a gond az ország közbiztonságával? Miért olyan magas a rablás-garázdaság vidéken? Miért gondoljuk annyian, hogy van cigánybűnözés és, hogy visszaélnek a származásukkal? Mi a megoldás? Van hibás?
ugyanezek a szabályok érvényesek itt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__704..
és mielőtt jönne az anyázás:
nem tartom többre a magyar bűnözőt sem, egyenelő elbánást akarok származástól függetlenül. a cigánybűnözés szó azért létezik, mert úgy látjuk van pozitív diszkrimináció velük kapcs etéren is.
főleg nem jobbikosok válaszait várnám, nem jobbikos megvalósításokkal.
Na,nem tudtok ilyet mondani?
Nem is vártam tőletek többet..
bocs, de mostanában van sok más dolgom mint az oldalt bújni, a kérdés pedig már rég lejjebb került máshova járnak az emberek írni:)
nem tudom mit akarsz bizonyítani. nagyon sok büntetett előéletű cigány van aki bekerül és kijön hamar, ezenkívül sokszor a családból más viszi el a balhét, védik egymást.
plusz sok cigányt nem mernek feljelenteni, mivel félnek a megtorlástól amiben már sokaknak volt részük.
menj el vidékre és beszélgess el a magyarokban, mondjuk borsodon. itt persze könnyű az észt osztanod, hogy hazudunk, tipikus szánalom. tudom, hogy félsz, mert akkor kiderülne, hogy nincs igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!