NEM Jobbikosok! Mi a gond az ország közbiztonságával? Miért olyan magas a rablás-garázdaság vidéken? Miért gondoljuk annyian, hogy van cigánybűnözés és, hogy visszaélnek a származásukkal? Mi a megoldás? Van hibás?
ugyanezek a szabályok érvényesek itt is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__704..
és mielőtt jönne az anyázás:
nem tartom többre a magyar bűnözőt sem, egyenelő elbánást akarok származástól függetlenül. a cigánybűnözés szó azért létezik, mert úgy látjuk van pozitív diszkrimináció velük kapcs etéren is.
főleg nem jobbikosok válaszait várnám, nem jobbikos megvalósításokkal.
ma 17:33
Jó, de máshol nem 2 család van, hanem 200.
198 cigánycsaládot hova tegyünk?
ma 17:40
Engem Balassagyarmaton meg akartak késelni, mert nem adtam cigit, sem pedig pénzt.
Egyik taxis ismerősöm mentett meg, mert éppen arra járt. Szerencsém volt...
Mi a gond az ország közbiztonságával?
nagyjából semmi.
Miért olyan magas a rablás-garázdaság vidéken?
nem az, csak azt nem fogják beolvasni a hírekben, hogy hányszázezer lakásba nem törtek be, hány millió ember sétálgatott tök nyugodtan az utcán.
Miért gondoljuk annyian, hogy van cigánybűnözés és, hogy visszaélnek a származásukkal?
erre többen, többször kifejtették a véleményüket...
csak az a baj, hogy ha az egyik mondatban azt mondják, hogy lám-lám a börtönök tele vannak velük, akkor nem illik a következőben azt mondani, hogy rájuk nem vonatkozik a törvény...
Mi a megoldás?
amíg nem emelkednek felül azon, hogy a cigányok így meg úgy, addig semmi.
Van hibás?
van. alapvetően mi. de az egy külön könyv, hogy mi, miért alakult így. persze sokkal egyszerűbb habzó szájjal üvöltözni, mint gondolkodni.
Az igaz, hogy a bűnöző a ugyanolyan semmirekellő bűnöző, származástól függetnenül, de mondjuk a ha elmész egy börtönbe, nem véletlen, hogy több romát látsz, mint magyart...
Amugy az ország közbiztonságával az a gond, hogy túl liberálisan állunk hozzá mindenhez. Tehát a munkanélkülieket nem megdolgoztatjuk, hanem segélyezzük, a börtönök sem elég szigorúak, nincs pénz (adócsalások...), aki cigányszármazású bűnözővel szemben nem elnéző, az egyből antiszemita-rasszista-fasiszta-(neo)náci-nyilas-soviniszta stb stb stb...
Mondjuk én mivel nem vagyok még 18 éves, nem tartozom semelyik párt szavazókörébe se, de ha a Jobbik szemével néznéd a dolgokat, rájönnél, hogy ők "Általánosan" lépnek fel a bűnözés ellen, nem fajra való tekintettel...
Bűnözés elfajulása: Rendőrség tehetetlensége, korrupció,
Fiatalkorú bűnözés: az iskolai fegyelmezés teljes mértékű elhanyagolása, otthoni élet, szülő leszarja gyerekét. - erre kell szabályt hozni, iskolai bennmaradást teljesítményhez kötni > ha full egyes, nem jár be órákra valaki, dobják ki a francba, és tegyék munkakötelessé. Szerintem egyszerűbb és megoldható.
Általánosságban: a média, a tv félrevezetése, a nézővel elhitetni hogy tájékozott a hírekből - pedig k*rvára nem.
Megoldás: független vezetőség, a fiatalok lelki, agyi fejlődésére való tekintet, agyrohasztó műsorok elhanyagolása > helyette dokumentum film, ismertető hír, egy két vetélkedő is belefér. Szerintem megoldható.
Itt egyértelműen a felső vezetésben van a probléma, az ottani tudatlanságban és felkészületlenségben, tesze-toszáskodásban. Ha ezeken javítanánk, nem kellene hozzá 3-4 év és megváltozna minden, csak példát kell mutatni.
Egy jobbikos voltam, de ilyenkor érdekesmód nem szólal fel az ellenkező párt szimpatizánsaiból senki, csak ha anyázásra kerül a sor. Elgondolkodtató...
Mi alapján gondoljátok azt,hogy a romák megússzák a büntetést?
Bizonyíték?
Ennyi...
"Mi alapján gondoljátok azt,hogy a romák megússzák a büntetést?
Bizonyíték?
Ennyi..."
szerencsétlen, előbb nézz körül!
nem mondjuk, h nem kerülnek börtönbe. de ki is jutnak 1-2éven belül a legtöbben. beszélgess cigányokkal, a legtöbb el fogja neked mondani, hogy ő bizony járt börtönben és büszke lesz rá.
a legtöbb bűnesetet elkövető cigányok mind voltak már büntetve. barikadon is volt egy eset, ahol a figurát agyonverte egy cigány. volt büntetve, mégis kint volt 1-2 év után és gyilkolhatott. ez az igazi probléma, egy magyar többnyire tanul belőle és szeretne új életet kezdeni, egy cigánynál csak egy próba a börtön, semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!